Ga door naar belangrijkste inhoud
Ontdek

Alles wat je moet weten over de FOREO LUNA™ 3

Alles wat je moet weten over de FOREO LUNA™ 3
Anne
Schrijver en Expert5 jaar geleden
View Anne's profile

Een goede skincare routine is belangrijk voor iedereen. Zo beginnen de meesten met een gezichtsreiniger, om vervolgens over te gaan op een toner, exfoliant, serum en crème. Er zijn talloze meningen over welke producten het best voor ieders huidtype zou zijn, maar er is weinig tot geen discussie over de manier waarop deze producten worden aangebracht.

FOREO heeft daar verandering in gebracht door verschillende series aan innovatieve reinigingsborstels voor het gezicht op de markt te brengen. Onlangs heeft het Zweedse bedrijf de FOREO LUNA™ 3 gelanceerd, genoeg reden voor ons om een review over hun nieuwste product te schrijven dus.

Over FOREO

FOREO is anders dan andere merken in de wellness en beauty industrie, geen traditioneel bedrijf; volgens hen behoren zij tot hun eigen categorie. De producten die ze hebben uitgebracht zijn dan ook alles behalve doorsnee.

Naast reinigingsborstels voor het gezicht hebben ze ook een series aan elektrische tandenborstels (ISSA) gelanceerd. Daarnaast hebben ze innovatieve oplossingen voor acne (ESPADA) en is onlangs hun slimme maskerbehandeling (UFO™) uitgebracht.

Wat zijn de voordelen van de FOREO LUNA™ 3?

De LUNA™ 3 behoort in het rijtje van FOREO’s nieuwste producten en is een update van de LUNA™ 2. De siliconen reinigingsborstels zijn ontzettend populair, omdat ze ultra-hygiënisch én waterproof zijn. Bovendien gaan ze een leven lang mee. Eén van de verschillen tussen beide reinigingsborstels is dat de touchpoints 30% langer en 25% zachter zijn, waardoor de poriën nog dieper en zachter gereinigd kunnen worden. Daarnaast is de borstelkop 30% groter, waardoor je sneller klaar bent! Ideaal dus, als je weinig tijd in de ochtenden of avonden hebt.

Last but not least synchroniseert de reinigingsborstel met de innovatieve app van FOREO via Bluetooth. Op deze manier wordt het gebruik van het apparaat gepersonaliseerd en kan je kiezen uit 16 verschillende standen. Ten slotte beschikt de FOREO LUNA™ 3 over verschillende massagestanden waarmee je zowel het gebied rondom je ogen, je gezicht en je decolleté kan verstevigen. Het masseren van je huid is ideaal voor het verwijderen van overtollig vocht, het verminderen van wallen, het contouren van de huid en het verbeteren van de absorptie van je favoriete skincare producten.

De LUNA™ 3 is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, welke zijn afgestemd op verschillende huidtypen.

Hoe de FOREO LUNA™ 3 te gebruiken

  • Voordat je de LUNA™ 3 kan ontgrendelen voor het eerste gebruik, behoor je de FOREO app te downloaden.
  • Koppel jouw apparaat via Bluetooth aan de app, op deze manier creëren je ook je garantiebewijs.
  • Maak je gezicht vochtig en breng vervolgens je favoriete gezichtsreiniger aan op de LUNA™ 3, door twee keer op de startknop te drukken start het apparaat.
  • Gebruik het apparaat in circulaire bewegingen over je gezicht, totdat de timer het apparaat vanzelf stopt.
  • Spoel de LUNA™ 3 af, maak je gezicht droog en ga over op de volgende stap in je skincare routine.
Anne
Schrijver en Expert
View Anne's profile
Sinds een aantal jaar heeft Anne een fascinatie voor alles wat met huidverzorging te maken heeft. Van de nieuwste technologieën van FOREO tot ouderwetse body brushes, alles is het waard om eens te proberen. Haar interesse komt voort uit de overtuiging dat een goede look begint bij een mooie huid; wanneer je huid op z'n best is, komt de rest vanzelf.
lfint