Ga door naar belangrijkste inhoud
Ontdek

Maak je klaar voor Carnaval 2020 bij lookfantastic

Maak je klaar voor Carnaval 2020 bij lookfantastic
Anne
Schrijver en Expert4 jaar geleden
View Anne's profile

Carnaval 2020 staat voor de deur! Dit jaar willen we je bij lookfantastic kennis laten maken met onze favoriete make-up producten en merken als onderdeel van onze "Carnival of Colors" campagne! Misschien ontdek je wel een nieuw merk?

Maar eerst de vraag: wanneer is Carnaval 2020?

De festiviteiten beginnen dit jaar op 23 februari en eindigen op 25 februari - dus je hebt nog genoeg tijd om een kostuum te kiezen en je voor te bereiden!

 Onze top make-up merken voor Carnaval 2020

Estée Lauder

Het carnaval van kleuren op lookfantastic draait voornamelijk om verschillende pigmenten, maar deze kleuren hebben ook een goede primer nodig om goed tot hun recht te kunnen komen. De Double Wear Foundation van Estée Lauder heeft zich bijvoorbeeld door de jaren heen bewezen en biedt een ijzersterke basis voor al jouw looks.

Natasha Denona

Waarom zoveel geld uitgeven aan het Natasha Denona Sunset Palette? Het is simpelweg de moeite waard. De pallets zijn samengesteld door Natasha en geproduceerd in Italië. Ze zijn daarnaast aanzienlijk groter dan andere pallets, 100% dierproefvrij en vrij van parabenen én zijn geliefd bij vele sterren en visagisten. Een ander, naar onze mening, het belangrijkste unieke verkoopargument van de pallets zijn de unieke formules van de metallic oogschaduw, welke zijn gemaakt met echte geplette parels en kristallen. De textuur is ten slotte boterachtig en de oogschaduwen zijn ook nog eens extreem gepigmenteerd - wat wil je nog meer?

Lime Crime

Als je liever geld bespaart, is Lime Crime de beste keuze voor jou. Dit unieke merk staat erom bekend dat het alle producten veganistisch en dierproefvrij produceert. Het merk is daarnaast populair vanwege het grote assortiment aan oogschaduwen in interessante en veelzijdige kleuren. Met zijn magische, glinsterende groene en bruine tinten is het Lime Crime Eyeshadow Palette - Venus XL II perfect voor het creëren van een subtiele make-up, en niet alleen voor Carnaval! Combineer het palet met één van de iconische Velvetines Liquid Lipsticks voor een magische look.

3INA

3INA (uitgesproken als "Mina") is een relatief onbekend Spaans merk, maar dat willen we graag veranderen! Het richt zich op het maken van inclusieve producten die dan ook echt iedereen kan gebruiken. Dit is bijvoorbeeld te zien aan het feit dat alle kleuren zijn ontworpen voor alle huidtinten. Bovendien wordt de prijs met opzet relatief laag gehouden zodat iedereen een 3INA-product kan betalen! Uiteraard zijn de producten ook dierproefvrij en recyclebaar verpakt.

Illamasqua

Het is niet voor niets dat de naam van dit merk doet denken aan maskers en theater; Illamasqua biedt producten van hoge kwaliteit die erg populair zijn bij professionele visagisten. De producten imponeren dankzij hun ongelooflijk sterke, hoogwaardige pigmenten. Het merk is bovendien volledig dierproefvrij en blijft zijn vegan assortiment uitbreiden. Onze producttip: de hyped Beyond Powder in "OMG" voor een oogverblindende highlighter!

Urban Decay

Dit merk is bij elke make-up-fan een hit! De beroemde "Naked" paletten zijn verkrijgbaar in talloze versies, van subtiele nude tinten in de originele Naked pallets tot glinsterende roze tonen in het Naked Cherry palet. Deze producten zijn dus perfect voor een Carnaval look, maar ook voor een alledaagse look.

MAC

Met mooie oogschaduwen, lippenstiften en veelzijdige foundations is MAC een essentieel onderdeel van elke make-uptas. Vooral tijdens het carnavalsseizoen is het volgende MAC-product uiterst nuttig: Prep + Prime Fix+. Deze wonderspray fixeert niet alleen je look, maar kan ook worden gebruikt om oogschaduw en highlighter vochtig en dus meer gepigmenteerd aan te brengen! Een echte alleskunner dus.

Anne
Schrijver en Expert
View Anne's profile
Sinds een aantal jaar heeft Anne een fascinatie voor alles wat met huidverzorging te maken heeft. Van de nieuwste technologieën van FOREO tot ouderwetse body brushes, alles is het waard om eens te proberen. Haar interesse komt voort uit de overtuiging dat een goede look begint bij een mooie huid; wanneer je huid op z'n best is, komt de rest vanzelf.
lfint