Ga door naar belangrijkste inhoud
Ontdek

De beste adventskalenders van dit jaar

De beste adventskalenders van dit jaar
Anne
Schrijver en Expert4 jaar geleden
View Anne's profile

Adventskalenders zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Door middel van een adventkalender geef je jezelf of iemand anders tot de kerst elke dag een cadeautje in de maand december. We zijn dus helemaal niet zo verbaasd dat steeds meer mensen hier geïnteresseerd in zijn!

De redactie van lookfantastic Nederland heeft speciaal voor deze tijd van het jaar de beste adventkalenders voor je op een rijtje gezet, zodat je een weloverwogen keuze kan maken uit het beste aanbod.

Wat zijn de beste adventskalenders van 2019?

In onze zoektocht naar de beste adventskalenders van 2019 hebben we gelet op verschillende interesses, smaken en voorkeuren. Het maakt dan ook niet uit of je nou op zoek bent naar een adventskalender voor jezelf, je geliefde of één van je familieleden, we hebben voor elk wat wils!

De beste adventskalenders van dit jaar

1.lookfantastic Adventskalender2.essie Christmas Nail Polish Advent Calendar3. Jo Malone London Advent Calendar4. ESPA Precious Moments Advent Calendar5. Molton Brown Advent Calendar 20196. NYX Professional Makeup Christmas 24 Day Advent Calendar7. MAC Adventskalender 2019

    Anne
    Schrijver en Expert
    View Anne's profile
    Sinds een aantal jaar heeft Anne een fascinatie voor alles wat met huidverzorging te maken heeft. Van de nieuwste technologieën van FOREO tot ouderwetse body brushes, alles is het waard om eens te proberen. Haar interesse komt voort uit de overtuiging dat een goede look begint bij een mooie huid; wanneer je huid op z'n best is, komt de rest vanzelf.
    lfint