Ga door naar belangrijkste inhoud
Advies

De verhelderende en hydraterende zomerverzorging die u nodig hebt…

De verhelderende en hydraterende zomerverzorging die u nodig hebt…
Yuliya
Schrijver en Expert2 jaar geleden
View Yuliya's profile

Als het om de zomer gaat, zijn er maar twee dingen die onze teint echt nodig heeft - hydratatie en glans! Onze doffe, droge huid is al lang niet meer welkom, en wij zijn klaar om onze ultrarijke formules in te ruilen voor wat lichtere, heldere lotions en drankjes.

Huidverzorging in de zomer kan een beetje een mijnenveld zijn. Elk ander product heeft wel een of andere hydraterende eigenschap - en de rest zit ongetwijfeld boordevol verlichtende voordelen. Hoe onderscheidt u nu de slechte van de goede producten? Met ons overzicht van de beste verhelderende en hydraterende formules, natuurlijk!

De beste hydraterende zomerverzorging:

Onze huid krijgt in de zomer heel wat te verduren - van zon en zweet tot vakantie en festivals. Het is van vitaal belang om tijdens de warmere maanden het vochtgehalte op peil te houden, gewoon om uw huid gezond te houden. Onze favoriete formules? Zoek niet verder...

1.Weleda Skin Food

Deze slimme vochtinbrengende crème, geliefd bij A-listers, is geschikt voor alle seizoenen. De formule verrijkt de huid met vocht, door biologische zonnebloemzaadolie en extracten van wild viooltje, kamille, calendula en rozemarijnextract te verweven om de droge, dorstige zones te voeden en aan te vullen. Als u nog niet overtuigd bent, de crème kan over het hele lichaam aangebracht worden - van gezicht en handen tot ellebogen en voeten!

2. URIAGE Thermal Light Water Cream

Trakteer uw teint op een echte allrounder met deze lichte moisturizer. De water-crème dekt alle bases, helpt de huid te hydrateren, te verhelderen en weer voller te maken. De formule is verrijkt met thermaal water en het hydrothermale complex van het merk en zorgt voor een onmiddellijke stoot hydratatie, waardoor de huid zacht, soepel en comfortabel aanvoelt.

3. Murad Clarifying Water Gel

Zelfs als uw huidtype vet is, zal zij toch baat hebben bij een vochtafgifte. De verhelderende formule van Murad verfrist de huid snel, dankzij salicylzuur en hyaluronzuur met langdurige afgifte, om uw huid te verhelderen, te hydrateren en te revitaliseren. Deze crème is geschikt voor de normale, vette, gemengde en gevoelige huid.

4. Revolution Skincare SPF50 Daily Defender Lightweight Moisturiser

Als u de zomer in stapt zonder een hydraterende moisturiser en een trouwe SPF, dan hebben wij misschien een probleem. Rust uw schoonheidsset uit met een formule die beide doet - Daily Defender van Revolution biedt een lichtgewicht, verkwikkende hydratatie, verrijkt met niacinamide en hero hyaluronzuur. Breedspectrum SPF50 weert schadelijke uv-stralen af, zodat uw huid er stralend en beschermd uitziet.

 

De beste verhelderende zomerverzorging:

Tegen de sombere, grijze hemel van de winter valt een glansloze teint niet altijd op. Betreed de zomer als een harde (bijna onaangename) herinnering dat uw huid allang een ophelderende oppepper nodig heeft. Gelukkig hebben wij hier de beste producten die u online kunt vinden...

1.The INKEY List Salicylic Acid Cleanser

Onthul een stralend oppervlak met deze exfoliërende reiniger. De slimme formule, verrijkt met BHA-salicylzuur, verwijdert op milde wijze dode huidcellen en onzuiverheden, zodat de stralende huid eronder tevoorschijn komt. Het is mild genoeg voor dagelijks gebruik, en helpt zelfs mee-eters, puistjes en overtollig vet te verminderen.

2. Nip+Fab Illuminate SPF30

Deze gezichtscrème wordt gevoed door koperpigmenten en is het geschenk dat blijft geven. Het geeft een onmiddellijk verhelderend effect en vult de huid met vocht, dankzij een mengsel van Egyptische lotusbloem en heilige lotusbloem. Bovendien zit er SPF30 in om schadelijke uva- en uvb-stralen te weren - de perfecte zomercombi!

3. Erborian Skin Hero Bare Skin Perfector

Zeg vaarwel tegen een glansloze huid met deze innovatieve huidperfectionator. Zoals de naam al doet vermoeden, fungeert de formule als een echte held die onvolkomenheden vervaagt en de huid eronder revitaliseert. Het Koreaanse witte ginsengcomplex van het merk bevat exfoliërende enzymen die de doffe delen van de huid weer doen opleven, zodat u er stralend en stralend uitziet. Uw huid, maar dan beter!

4. Super Facialist Vitamin C+ Brighten Skin Defence Daily Moisturiser

Deze betaalbare hydraterende crème, rijk aan antioxidanten, heeft als doel de huid te verhelderen en te verlichten. Hyaluronzuur helpt fijne lijntjes en rimpels vervagen, terwijl vitamine C de dof uitziende teint weer doet stralen. Veganistisch en diervriendelijk, dit is een zomerse droom.

5. SkinCeuticals Advanced Brightening UV Defense SPF50 Sunscreen

Fleur deze zomer op met SkinCeuticals! De dubbelwerkende crème ondersteunt een jeugdig uitziende teint, versterkt met een mengsel van 1% tranexaminezuur en 2% niacinamide om een ongelijkmatige teint en textuur aan te pakken. Uitgerust met uv-filters en een breedspectrum SPF50, helpt de formule zelfs uw huid te beschermen tegen schade door de zon - en dat alles terwijl u een stralende gloed krijgt!

Ontdek meer must-have schoonheid met onze one-stop summer shop!

Yuliya
Schrijver en Expert
View Yuliya's profile
lfint