Ga door naar belangrijkste inhoud
Advies

4 x supplementen voor een goed immuunsysteem

4 x supplementen voor een goed immuunsysteem
Priscilla
Schrijver en Expert4 jaar geleden
View Priscilla's profile

Met de huidige toestand is het, naast het grondig wassen van je handen, belangerijker dan ooit om aan je weerstand te werken en je immuunsysteem een boost te geven. Het immuunsysteem verdedigt het lichaam tegen lichaamsvreemde stoffen en ziektes zoals virussen, parasieten, bactiëren, schimmels en gifstoffen. Op lookfantastic bieden wij een assortiment aan met supplementen om je natuurlijke weerstand en meer.

Manuka Honey On the Go

Geniet van de eindloze voordelen van Manuka Honing terwijl je onderweg bent met Manuka Health MGO 100+ Manuka Honey Snap Pack. Manuka Honing helpt je imuunsysteem op een natuurlijke wijze te versterken.

Centrum Advance Multivamine tabletten

Centrum Advance Multivitamine tabletten zijn perfect voor de dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen.

Kiki Health Organic Reishi Extract Paddenstoel

Reishi paddenstoel oftewel de paddenstoel van de onsterfelijkheid is afkomstig uit Azië. Reishi heeft postieve effecten op de immuunsysteem, bestrijdt vermoeiheid en ondersteunt de gezondheid van het hart.

Sambucol Kids Formula smaakvrij

Wij kunnen de kinderen natuurlijk niet vergeten. Sambucol Kids Formula is speciaal ontwikkeld om de immuumsysteem van de kleintjes te ondersteunen. De AntiVirin® formule is rijk aan vitamine C en antioxidanten die kunnen helpen om de natuurlijke afweer van het lichaam te behouden.

 

Voor meer supplementen voor verschillende doeleinden, verwijzen wij je graag naar onze productenlijst met supplementen.

Priscilla
Schrijver en Expert
View Priscilla's profile
lfint