Ga door naar belangrijkste inhoud
Ontdek

Ontdek Sarah Chapman Limited Edition Beauty Box

Priscilla
Schrijver en Expert3 jaar geleden
View Priscilla's profile
De meest luxueuze huidverzorgingsproducten, geselecteerd door LOOKFANTASTIC en Londen's meest bezochte gezichtsspecialist..

Wij introduceren de LOOKFANTASTIC x Sarah Chapman Limited Edition Beauty Box – een volledige huidroutine, aanbevolen door Sarah Chapman zelf, voor een begin aan je stralende natuurlijke huid.

Gevuld met 5 premium huidverzorginsproducten en een effectieve gezichtsroller heeft deze box een waarde van €200. Voor jou slechts €80!

Geabonneerd op onze Beauty Box? Bestel je via je exclusieve email en gebruik jouw speciale code voor €5 korting op deze exclusieve box!

Wil je €5 korting? Abonneer op de Beauty Box en gebruik code SCBBNEWSUB bij checkout om jouw box voor €75 te kopen.

Wat zit er in de LOOKFANTASTIC x Sarah Chapman Clean Skincare Limited Edition Beauty Box?

Ultimate Cleanse (30ml)

Deze milde, omega-rijke reiniger smelt onmiddellijk op de huid. De intelligente aromatische infusie met vitamine A werkt diep in de poriën om onzuiverheden te smelten. Het verwijdert ook alle sporen van vuil en make-up, inclusief waterproof mascara, waardoor de huid zacht en gehydrateerd aanvoelt.

Eye Recovery (5ml) 

Deze effectieve oogcrème is ontworpen om lijnen, rimpels, wallen en donkere kringen te helpen verminderen. Dit komt door de unieke formule met zijn unieke mix van vijf peptiden, antioxidanten, vitamines en lichtverspreidende technologie. Het verhoogt de hydratatie en stimuleert de collageen- en celactiviteit om het gebied rond de ogen gladder en voller te maken.

Comfort Cream D-Stress (5ml)

Deze voedende formule is ontwikkeld om de gevoeligheden van nieuwe tijd te verzachten en de huidbarrière te versterken ter verdediging tegen moderne agressors. De huidbarrière wordt hersteld, roodheid wordt verminderd, irritatie en ongemak worden onmiddellijk verlicht. Het resultaat? Een gehydrateerde, dikke en gladdere teint.

Overnight Facial (15ml) 

Dit bekroonde serumolie-elixer heeft alle voordelen van een Sarah Chapman Skinesis avond huidroutine. Het geavanceerde elixir combineert cosmeceutische, bewezen formules met kalmerende, ontstekingsremmende omega's om je huid te beschermen en comfortabel te houden. Het bevat ook vitamine A en vitamine C om te verjongen en op te fleuren.

Morning Facial (15ml) 

Dit krachtige product is een lichtgewicht, jeugdversterkend elixer om de glans te maximaliseren, intensief te hydrateren en fijne lijntjes elke ochtend te vullen. Het heeft effectieve actieve stoffen die rimpels bestrijden, maken lijntjes glad en zorgen voor intense en langdurige voeding van huidcellen. Dit zorgt voor een stevigere en elastische huid.

The Facialift (tool)

Deze innovatieve gezichtsmassager/-roller is wat je nodig hebt om je huidverzorgingsroutine naar een hoger niveau te brengen. De roller helpt de bloedstroom te stimuleren, de toevoer van essentiële voedingsstoffen en zuurstof naar uw huid te stimuleren, gifstoffen af ​​te voeren en helpt wallen te verminderen. Het resultaat is een strakke en stralende huid.

Wij voorspellen dat deze limited edition box snel uitverkocht zal zijn dus weer er snel bij! Shop de LOOKFANTASTIC x Sarah Chapman Limited Edition Beauty Box nu…

 

Priscilla
Schrijver en Expert
View Priscilla's profile
lfint