Ga door naar belangrijkste inhoud
Ontdek

Uw anti-ageinghuidverzorging met SkinCeuticals!

Uw anti-ageinghuidverzorging met SkinCeuticals!
Yuliya
Schrijver en Expert1 jaar geleden
View Yuliya's profile

SkinCeuticals is het toonaangevende medisch-esthetische huidverzorgingsmerk in Amerika - en is nu ook verkrijgbaar in LF in Europa! SkinCeuticals neemt de wetenschap van de huid erg serieus. In samenwerking met 's werelds meest vooraanstaande huidwetenschappers, chirurgen en onderzoekers, wordt elk product aan strenge klinische tests onderworpen. Het resultaat? De zekerheid dat elke formule van de hoogste kwaliteit is en wonderen zal verrichten voor uw huid. Wij hebben de ultieme anti-ageinghuidverzorging samengesteld, met producten die geliefd zijn bij zowel klanten als experts, voor een gladde, rimpelvrije huid.

Reinig uw huid

De eerste stap in elke huidverzorgingsroutine is de reiniging - essentieel om de huid te ontdoen van dode huidcellen en onzuiverheden. Een goede cleanser laat uw huid niet trekkerig aanvoelen. Zorg dat uw cleanser ook belangrijke ingrediënten zoals hyaluronzuur en retinol bevat. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de huid gehydrateerd blijft aanvoelen.

TIP: doe altijd een dubbele reiniging. De eerste reiniging verwijdert vuil aan de oppervlakte, terwijl de tweede reiniging dieper in de huid doordringt om nog grondiger te reinigen.

Probeer SkinCeuticals Blemish and Age Defense Corrective Gel een lichte make-upremover die ideaal is voor de onzuivere of vette huid. De toevoeging van glycolzuur en salicylzuur bevordert de afschilfering van het huidoppervlak, waardoor het glad, stralend en jeugdig wordt. Geschikt voor de vette, probleemhuid en rijpere huid.

Serum

De volgende stap in uw anti-ageinghuidverzorgingsroutine is het gebruik van een serum. Serums bevatten gewoonlijk een voedende mix van vitamines en belangrijke anti-ageingingrediënten zoals hyaluronzuur, ceramiden, peptiden en retinoïden. Een goed serum wordt gekenmerkt door zijn vermogen om specifieke huidbehoeften aan te pakken, zoals fijne lijntjes en rimpels, oneffenheden en dofheid.

TIP: klop het serum zachtjes in de pas gereinigde huid. Vergeet uw hals en decolleté niet!

Een goede allrounder om huidveroudering te voorkomen is het SkinCeuticals Blemish and Age Defense Corrective Serum, dat het krachtige trio salicylzuur, glycolzuur en citroenzuur bevat voor een jeugdiger uitziende huid. Het helpt ook poriën te ontstoppen en fijne lijntjes en rimpels te verzachten voor een stralende huid.

 

Een echte favoriet is het SkinCeuticals C E Ferulic Antioxidant Vitamin C Serum, dat een synergetische mix van antioxidanten, vitamine C, E en ferulinezuur bevat om tekenen van huidbeschadiging zichtbaar te verminderen en een egale huid te behouden. Perfect voor mensen die vaak onderweg zijn. Het beschermt tegen schadelijke externe factoren zoals uv-stralen.

 

Het SkinCeuticals H. A. Intensifier Serum is een krachtig serum voor de vochtarme, droge huid, verrijkt met hyaluronzuur om de huid te verstevigen en voller te maken. Tijdens het verouderingsproces neemt de lichaamseigen productie van hyaluronzuur af. Dit serum, verrijkt met proxylaan, hydrateert en egaliseert de huid. Het helpt ook kraaienpootjes, nasolabiale plooien en huidverslapping te verminderen en de elasticiteit van de huid te verbeteren.

 

Behandeling

Behandelingen worden het beste 's nachts gedaan, omdat het product dan ongestoord kan werken en u wakker wordt met een jonger uitziende huid. De SkinCeuticals Resveratol B E Treatment vermindert tekenen van externe agressoren zoals vervuiling, uv-stralen en rook die het verouderingsproces kunnen versnellen. Deze crème helpt de natuurlijke afweer van de huid te versterken - en dat terwijl u slaapt!

 

Probeer ook de SkinCeuticals Phyto Corrective Gel, die ideaal is voor de gevoelige huid, omdat hij ontstekingsremmende komkommer en antibacteriële tijm bevat om de huid te kalmeren.

 

Oogcrème

De huid rond uw ogen is zeer gevoelig en erg vatbaar voor wallen, rimpels, fijne lijntjes en donkere kringen. Door oogcrème rond de oogcontouren en de bovenste oogleden aan te brengen, kunt u deze gebieden aanpakken om uw ogen helderder en jeugdiger te laten lijken.

Probeer de SkinCeuticals Corrective Eye Balm for Dry/Ageing Skin voor de droge/verouderende huid, die essentiële huidlipiden aanvult, zodat de ogen gekalmeerd en gehydrateerd aanvoelen.

Vochtinbrengende crème en zonnebrandcrème

Een goede vochtinbrengende crème is essentieel om de huid te hydrateren en een basis te creëren voor het aanbrengen van make-up. De SkinCeuticals Emollience Moisturising Cream Pot bevat drie Braziliaanse zeewierextracten die snel in de huid worden opgenomen om haar te hydrateren. De SkinCeuticals Metacell Renewal B3 bestrijdt tekenen van veroudering met niacinamide en een tripeptideconcentraat voor een stevigere, strakkere huid. De toevoeging van glycerine bestrijdt de eerste tekenen van dermatoheliosis en vernieuwt de huid voor een stralend resultaat. Ouderdomsvlekken en gewone vlekjes zullen snel verleden tijd zijn!

 

Als laatste stap in uw huidverzorgingsroutine mag u niet vergeten SPF aan te brengen om uw huid te beschermen tegen de zon - één van de belangrijkste oorzaken van vroegtijdige huidveroudering. Probeer de SkinCeuticals Advanced Brightening UV Defense SPF50 Sunscreen die niet alleen beschermt tegen uv-schade, maar ook helpt huidverkleuringen en ouderdomsvlekjes te verminderen voor een egale, stralende huid.

 

Laat SkinCeuticals u overtuigen en creëer uw eigen anti-ageing huidverzorgingsroutine!

Yuliya
Schrijver en Expert
View Yuliya's profile
lfint