Ga door naar belangrijkste inhoud
Ontdek

Wat zijn de meest populaire Estée Lauder make-up producten?

Wat zijn de meest populaire Estée Lauder make-up producten?
Yuliya
Schrijver en Expert2 jaar geleden
View Yuliya's profile

Het merk Estée Lauder werd opgericht in 1946 en staat synoniem voor het creëren van hoogwaardige huidverzorgings- en makeupformules waarbij innovatie en wetenschap centraal staan. Als u nieuwsgierig bent naar de make-upcollectie van Estée Lauder, dan bent u hier aan het juiste adres. We nemen de populairste Estée Lauder make-up producten door, van lippenstift tot eyeliner.

Wat zijn de must-have Estée Lauder make-up producten?

Is Estée Lauder Make-up het geld waard?

Misschien bent u al bekend met de best selling huidverzorgingsproducten van Estée Lauder, waaronder het iconische Advanced Night Repair Serum. Het zal u waarschijnlijk niet verbazen dat dezelfde inventieve denkwijze die aan de basis ligt van de Estée Lauder huidverzorging, ook wordt toegepast in hun make-uplijn.

De Estée Lauder make-up collectie bevat alles wat u nodig heeft om een veelzijdige capsule make-up tas samen te stellen. Estée Lauder make-up is ideaal voor zowel make-upfanaten als beginnende schoonheidsspecialisten en biedt baanbrekende formules, zoals de Estée Lauder Double Wear-collectie.

Wat zijn de meest populaire Estée Lauder make-up producten?

Estée Lauder Futurist Hydra Rescue Moisturizing Makeup SPF45

De Estée Lauder Futurist Hydra Rescue Moisturizing Makeup bevat SPF45 om uw huid te beschermen tegen schadelijke invloeden, terwijl het een egale basis creëert. Deze lichte maar medium tot volledig dekkende foundation is verkrijgbaar in 28 tinten en is volledig op te bouwen tot het gewenste resultaat.

Deze voedende foundation is perfect voor een huid die aan de droge kant is, dankzij het Ion Charged Water Complex , van Estée Lauder dat zorgt voor langdurige hydratatie. Een droge huid kan sneller geïrriteerd raken, dus deze foundation bevat ook verzachtende probiotica om eventuele irritatie te kalmeren. Bovendien beschermt deze slimme foundation uw huid tegen omgevingsfactoren dankzij het chiazaadextract, dat bescherming biedt door middel van antioxidanten.

Belangrijkste kenmerken

  • Getest door dermatologen en oogheelkundigen.
  • Niet comedogeen.
  • Vrij van uitdrogende alcohol en minerale olie.

Estée Lauder Sumptuous Extreme Mascara

Geef uw ogen meer drama en definitie met de Estée Lauder Sumptuous Extreme Mascara. Deze lichte, niet-klonterende mascara helpt de wimpers te liften en geeft ze de nodige body en volheid. De Extreme Bold Volume™ formule van Estée Lauder mengt een mix van drie vezels om het pigment te versterken tot het diepste en donkerste zwart, terwijl het een subtiele glans toevoegt voor echt glamoureuze ogen.

Zowel de samenstelling van de mascara als het mascaraborsteltje zijn van essentieel belang bij het kiezen van een mascara met goede prestaties. De oversized BrushComber Extreme™ applicator heeft twee soorten borstelhaartjes, waardoor een maximale hoeveelheid formule kan worden aangebracht terwijl de wimpers worden gekamd en gesepareerd.

Belangrijkste kenmerken

  • Oftalmologisch getest.
  • Ideaal voor wie op zoek is naar een nepwimpereffect.
  • Verrijkt met een wimperversterkend vitaminecomplex om uw wimpers te helpen verzorgen.

Estée Lauder Pure Colour Envy Hi-Lustre Light Sculpting Lipstick

De Estée Lauder Pure Colour Envy Hi-Lustre Light Sculpting Lipstick staat niet alleen prachtig dankzij de klassiek chique kogel, maar biedt ook een langhoudende, comfortabele finish.

Deze lipstick is verkrijgbaar in een capsule kleuren, variërend van diepbruin tot perzikroze, en biedt kleur en pigment door de veelzijdige parels die uw lippen voller doen lijken en meer gehydrateerd doen aanvoelen.

Belangrijkste kenmerken

  • Tot acht uur draagtijd.
  • Hydraterende formule om de lippen te voeden.

Estée Lauder Double Wear Infinite Waterproof Eyeliner

De Estée Lauder Double Wear lijn is een zeer begeerde selectie van make-up producten, waaronder de Estée Lauder Double Wear Infinite Waterproof Eyeliner. Deze waterproof eyeliner houdt tot 24 uur na het aanbrengen en is bestand tegen vlekken, transpiratie en hitte.

Omlijn uw ogen en laat ze spreken met de Double Infinite Waterproof Eyeliner, aangebracht op de middellijn en de waterlijn. Als u uw eyeliner liever op de bovenste en onderste wimperlijn gebruikt, kunt u met het handige gevormde uiteinde de eyeliner vervagen voor een coole, smokey kohllook.

Belangrijkste kenmerken

  • Eyeliner met ultrafijne punt en ingebouwde puntenslijper.
  • Waterdicht, zweet- en hittebestendig.

Estée Lauder Pure Colour Envy Lip Repair Potion

Trakteer uw lippen op een verzachtende en multi-werkzame behandeling met de Estée Lauder Pure Colour Envy Lip Repair Potion. Deze ultra-hydraterende formule wordt de beste vriend van uw lippen, want hij is speciaal ontwikkeld om droge, uitgedroogde lippen te revitaliseren en te verzachten.

Deze veelzijdige herstellende formule kan de hele dag door worden gebruikt of als een nachtmasker. De gemakkelijk te gebruiken applicator is perfect gevormd om over de lippen te glijden als een lipgloss.

Belangrijkste kenmerken

  • Ideaal voor droge, uitgedroogde lippen die vocht nodig hebben.
  • Multi inzetbaar Het kan worden gebruikt als masker of als dagelijkse behandeling.

Wij hopen dat u na het lezen van deze gids bij Estee Lauder make-up niet alleen denkt aan de geavanceerde make-upproducten waaruit u kunt kiezen, maar ook aan de klassieke Estée Lauder make-upverpakkingen die er prachtig uitzien, zowel thuis of wanneer u ze uit uw handtas haalt.

Estée Lauder Make-up kopen bij LOOKFANTASTIC.

Yuliya
Schrijver en Expert
View Yuliya's profile
lfint