Ga door naar belangrijkste inhoud
Ontdek

Onze favoriete make-up en verzorgingsproducten op een rij

Onze favoriete make-up en verzorgingsproducten op een rij
Anne
Schrijver en Expert4 jaar geleden
View Anne's profile

Ben je op zoek naar een holy grail voor je haar, nieuwe make-up favorieten, trendy lichaamsverzorgingsproducten of verzorgingsproducten voor een goede nachtrust? Hieronder hebben we een aantal van onze favorieten voor je onder elkaar gezet.

Slaap goed en voel je goed

Slaapmasker

Slip Silk Sleep Mask

Zorg ervoor dat je je schoonheidsslaapje krijgt met het Slip Silk Sleep Mask. Dit luxueuze 100% zijden oogmasker is gemaakt van moerbeizijde van de hoogste kwaliteit (6A) met lange vezels voor de ultieme glans, dikte, zachtheid en duurzaamheid. Ontworpen volgens strikte voorschriften met gecertificeerde niet-giftige kleurstoffen, die een goede nachtrust bevorderen.

Smile Makers – The Romantic

Geef jezelf een berg aan gelukshormonen! Dit merk wordt niet voor niets Smile Makers genoemd en Smile Makers - The Romantic is uniek ontworpen om je genot te maximaliseren. De gebogen kop en de trillingen van deze vibrator laten je ervaren dat de G-spot geen mythe is.

Bloom and Blossom Sleep Night-Time Dry Body Oil

Zorg voor een goede nachtrust met Bloom and Blossom Sleep Night-Time Dry Body Oil, een rijke en voedzame formule met een unieke geur die helpt bij het bevorderen van een goede slaap. Perfect voor zowel mannen als vrouwen, ouders met slaaptekort en mensen die verlangen naar een goede nachtrust. Een mengsel van wierook, moringa, nachtlampje olie en jojoba helpen lichaam en geest te ontspannen. Veilig te gebruiken tijdens de zwangerschap.

Haarproducten

Aquis x Poosh Exclusive Leopard Print Hair Turban

Wist je dat je haar het meest kwetsbaar is voor schade als het nat is? Aquis x Poosh Exclusieve Leopard Print Hair Tulband droogt het haar 50% sneller en zachter voor minder beschadigd haar. De aquitex-stof absorbeert voorzichtig water uit het haar om wrijving, pluizigheid en haarverlies tegen te gaan. Je kan de band makkelijk rond het hoofd bevestigen, zodat je andere dingen kunt doen terwijl het haar droogt.

TIGI Hed Head Small Talk Thickifier

TIGI Bed Head Small Talk Thickifier voegt volume en dikte aan het haar toe. Het biedt bovendien controle tijdens het definiëren en scheiden van het haar. Gebruik de gewenste hoeveelheid op je natte of droge haar en style zoals je wilt. Last but not least bevat dit product een heerlijk aroma van bosbessen.

Philip Kingsley Rose & Lychee Elasticizer

Verwen jezelf met de Philip Kingsley Rose & Lychee Elasticizer; een diep voedende en versterkende pre-shampoo behandeling die een geweldige boost van elasticiteit, vocht en kracht aan je haar geeft. De formule is verrijkt met een evenwichtige en kalmerende mix van roos, bengalitchi, ceder, saffraan en barnsteen. Deze bekroonde haarbehandeling geeft je zijdezacht, glanzend haar.

Make-up

Make-up

Illamasqua Beyond Powder – OMG

In het opbouwen van je make-up collectie kan je nooit fout gaan met een stijlvolle highlighter en de klassieke Illamasqua Beyond Powder - OMG doet wat zijn naam belooft. Deze glinsterende champagnekleur geeft de huid onmiddellijk warmte. Breng droog aan voor een natuurlijke glans of breng aan met een natte borstel voor een meer dramatische, metallic afwerking.

Eyeko Black Magic Mascara

Eyeko Black Magic Mascara is een bekroonde zwarte mascara verrijkt met een botanische sheabotermix en keratine die je wimpers voedt. De voedzame formule krult je wimpers met volume en een gitzwarte afwerking. Krijg vollere wimpers die de hele dag mooi blijven en niet klonteren of afbrokkelen. De mascara wordt verkocht in een tube, zodat je niks hoeft te verspillen.

Chantecaille Tree of Life Lip Veil

Geef je lippen intense voeding en een gewaagde kleur met de Chantecaille Tree of Life Lip Veil. Ontwikkeld ter ondersteuning van de in Kenia gevestigde olifantenorganisatie Space for Giants. De zachte lippenstift geeft een gewichtloze, rijk gepigmenteerde en langdurige kleur. Geformuleerd met FairWild en organische baobabolie die de lippen verzacht. Verwen jezelf met nieuwe make-up terwijl je tegelijkertijd de olifanten support - wat ons betreft een win-win situatie!

Lichaamsverzorging

Vita Liberata Fabulous Self Tanning Gradual Lotion

Bereik een natuurlijke, zonovergoten gloed met White Liberata Fabulous Self Tanning Gradual Lotion. Deze sneldrogende lotion is verrijkt met gecertificeerde organische botanische ingrediënten die de kleur gelijkmatig laten vervagen. Dit product werkt als een dagelijkse vochtinbrengende crème voor het lichaam en biedt een subtiele kleur die langzaam intenser wordt zonder af te geven op je kleding. Bevat Odor Remove™ -technologie om de onaangename "nepbruin" geur te elimineren. Ideaal voor alle huidtinten.

Dr. Lipp Original Nipple Balm for Lips

Dr. Lipp Original Tepelbalsem for Lips werd oorspronkelijk ontwikkeld als een tepelbalsem voor vrouwen die borstvoeding geven. Deze balsem is echter zo effectief dat het wonderen doet voor alles; van droge nagelriemen, droge huidgebieden, brandwonden, droge lippen, pijnlijke tepels, afgeknipte haarpieken, eczeem en meer. Het wordt ook gebruikt door beroemde make-upartiesten als basis op de lippen, de oogleden of jukbeenderen, als primer op het gezicht óf voor het snel behandelen van een droge huid.

Little Butterfly London Soft as Moonlight Nappy Change Cream

Als je een kleine baby hebt of iemand kent die ouder wordt of gaat worden, dan is de Little Butterfly London Soft als Moonlight Nappy Change Cream ideaal. Deze crème beschermt de gevoelige huid tegen overtollig vocht, wat kan leiden tot luieruitslag. Verrijkt met een voedende mix van kamille, calendula en mangozaad die de droge, geïrriteerde huid kalmeert en voedt. Veilig te gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding.

Ontdek ons volledige assortiment aan haarverzorging, lichaamsverzorging en make-up.
Anne
Schrijver en Expert
View Anne's profile
Sinds een aantal jaar heeft Anne een fascinatie voor alles wat met huidverzorging te maken heeft. Van de nieuwste technologieën van FOREO tot ouderwetse body brushes, alles is het waard om eens te proberen. Haar interesse komt voort uit de overtuiging dat een goede look begint bij een mooie huid; wanneer je huid op z'n best is, komt de rest vanzelf.
lfint