Ga door naar belangrijkste inhoud
Ontdek

5 x de beste producten van The Ordinary

5 x de beste producten van The Ordinary
Anne
Schrijver en Expert5 jaar geleden
View Anne's profile

Bakken met geld neerleggen voor goede skincare producten? The Ordinary bewijst dat het niet nodig is. Het Canadese merk biedt een reeks aan doeltreffende producten voor een ontzettend lage prijs. Zo heb je al een serum voor onder de €7 en een hydraterende crème voor onder de €6.

Naast huidverzorging biedt het merk ook haarolies, haarserums, primers en foundations aan. Buiten dat de producten goedkoop zijn, zijn ze ook nog eens van hoge kwaliteit. We zijn dan ook niet verbaasd dat het merk zo ontzettend populair is geworden de afgelopen tijd.

Door de doelgerichte aanpak van The Ordinary hebben ze bovendien verschillende prijzen zoals de Grazia Beauty Award voor Breakthrough Brand gewonnen. Last but not least zijn alle producten van The Ordinary cruelty free én vegan.

Wat zijn de beste producten?

De filosofie van The Ordinary zit ‘m in het combineren van verschillende producten die elkaar versterken en bij jouw huid passen. Op deze manier creëer je een persoonlijke routine met meerdere stappen. Het assortiment kent dan ook een grote reeks aan producten die allen een andere functionaliteit hebben op basis van verschillende huidtypes. Hieronder kan je een lijstje van onze favoriete producten van The Ordinary vinden.

5 x de beste producten van The Ordinary

 1. Niacinamide 10% + Zinc 1% High Strength Vitamin and Mineral Blemish Formula
 2. Hyaluronic Acid 2% + B5 Hydration Support Formula
 3. "Buffet” Multi-Technology Peptide Serum
 4. Ascorbic Acid 8% + Alpha Arbutin 2%
 5. Retinol Serum 0.5% in Squalane
  Anne
  Schrijver en Expert
  View Anne's profile
  Sinds een aantal jaar heeft Anne een fascinatie voor alles wat met huidverzorging te maken heeft. Van de nieuwste technologieën van FOREO tot ouderwetse body brushes, alles is het waard om eens te proberen. Haar interesse komt voort uit de overtuiging dat een goede look begint bij een mooie huid; wanneer je huid op z'n best is, komt de rest vanzelf.
  lfint