Ga door naar belangrijkste inhoud
Ontdek

De beste duurzame zelfbruinende producten 2020

De beste duurzame zelfbruinende producten 2020
Anne
Schrijver en Expert4 jaar geleden
View Anne's profile

Met het naderen van de zomer en het oplopen van de temperatuur, is het tijd voor een gezond kleurtje. Dat je reisplannen nog even moeten wachten, hoeft niet te betekenen dat je in huis geen stralende en bruine huid kan krijgen. Het vinden van de perfecte zelfbruining die lang meegaat, zal helpen het regelmatig opnieuw aanbrengen te minimaliseren en het risico op strepen of vlekken te verminderen. We hebben daarom de beste duurzame zelfbruinende producten verzameld die weinig onderhoud vereisen en voor een natuurlijke, gezond ogende, stralende huid zorgen.

Vita Liberata

Als je op zoek bent naar een kleurtje dat wel 3 weken aanhoudt, dan is de Vita Liberata Phenomenal Tan Mousse de ultieme keuze. Deze lichtgewicht bruiningsmousse is samengesteld met een mix van 70% organische extracten die vlekkeloos en streeploos op de huid wordt aangebracht. Voor een kleur die tot 3 weken aanhoudt, breng je deze mousse 3 keer aan over een periode van 12-24 uur met een bruiningshandschoen of latexhandschoenen. Als je wilt dat je bruine kleur maximaal twee weken aanhoudt, breng je de bruine kleur twee keer aan binnen dit tijdsbestek. Zorg ervoor dat je huid wordt geëxfolieerd en gehydrateerd voordat je het aanbrengt voor betere resultaten.

Bondi Sands

Kies een Bondi Sands Aero Aerated Tanning Foam voor een gouden, natuurlijk ogende bruine kleur die tot 7 dagen aanhoudt. Deze self-tan heeft een lichtgewicht formule die snel door de huid wordt opgenomen met een gladde finish, daarnaast droogt het in enkele seconden zonder plakkerig aan te voelen. Het schuim bevat bovendien een uniek dubbelbruiningsmiddel dat werkt om een diepere, donkerdere bruine kleur te ontwikkelen. Last but not least wordt dit product compleet geleverd met de kenmerkende kokosgeur van het merk.

St Tropez

Als je een liefhebber bent van St Tropez, moet je sowieso het nieuwste St Tropez Purity Self-Tan assortiment proberen. Het volledige assortiment is verrijkt met 100% natuurlijk afgeleide en veganistische bruiningsmiddelen en bevat een tanning foam, watergel en een face mist. Al deze producten zijn ontwikkeld om de huid te hydrateren en tegelijkertijd een gouden gloed te geven die dagen aanhoudt. De tanning foam wordt aangebracht als een vloeistof en verandert bij het aanbrengen in een mousse voor een gelijkmatig gladde afwerking. De St Tropez Purity Water Gel heeft daarentegen een heldere formule die een streeploze afwerking creëert, daarnaast is de formule verrijkt met hyaluronzuur om de huid diep te hydrateren.

NIP + FAB

Voor een probleemloze, langdurige bruine gloed haal je de NIP + FAB Faux Tan Mousse in huis. Deze zelfbruinende kleur wordt op de huid aangebracht voor een instant gouden gloed. Bouw de teint op tot het gewenste dekkingsniveau en laat het tot 8 uur intrekken. De formule is doordrenkt met glycolzuur en aloë vera om een gezond uitziende huid te bevorderen. De bruine kleur houdt tot 5 dagen aan, waardoor het het perfecte product is voor je wekelijkse tanning routine.

James Read 

De James Read Fool Proof Bronzing Mousse is perfect voor zowel het lichaam als het gezicht en is ontworpen voor het krijgen van een all-round bruine gloed van top tot teen. Dit sneldrogende, getinte schuim glijdt zonder strepen over de huid en ontwikkelt zich in 6-8 uur om een gebronsde finish te creëren die tot 1 week aanhoudt. Deze zelfbruining beschikt bovendien over de unieke Tantone-technologie van het merk, waardoor het bruiningsresultaat af wordt gestemd op je natuurlijke huidskleur.

Bekijk ons volledige assortiment aan zelfbruinende producten.

Anne
Schrijver en Expert
View Anne's profile
Sinds een aantal jaar heeft Anne een fascinatie voor alles wat met huidverzorging te maken heeft. Van de nieuwste technologieën van FOREO tot ouderwetse body brushes, alles is het waard om eens te proberen. Haar interesse komt voort uit de overtuiging dat een goede look begint bij een mooie huid; wanneer je huid op z'n best is, komt de rest vanzelf.
lfint