Ga door naar belangrijkste inhoud
Ontdek

Ontdek de lookfantastic November Beauty Box 2019

Ontdek de lookfantastic November Beauty Box 2019
Anne
Schrijver en Expert4 jaar geleden
View Anne's profile

Heb jij het ontzettend druk deze maand en kan je wel een momentje voor jezelf gebruiken? Onze Beauty Box van november draait volledig om het krijgen van rust, comfort én tijd voor jezelf, het thema van de Beauty Box van deze maand is dan ook 'hygge'. Hygge komt oorspronkelijk uit het Deens en heeft te maken met gezelschap, een sfeer of een interieur. Denk hierbij aan een vers kopje koffie in de ochtend in bed of lezen met een kleedje op de bank terwijl er een geurkaars brandt. Net zoals het Nederlandse woord 'gezelligheid' is het begrip volgens Denen niet letterlijk te vertalen, de twee komen dan ook redelijk overeen.

Lijkt het jou heerlijk om elke maand een Beauty Box met 6 van onze beste beauty producten te krijgen? Door je nu te abonneren kan je al vanaf €15,50 per maand een nieuwe box met een totale waarde van €60 aan producten ontvangen.

Zoals altijd is onze Beauty Box gevuld met de nieuwste editie van ELLE, zodat je op de hoogte blijft van de laatste beauty en fashion trends. Hieronder hebben we alle producten uit de box voor je op een rijtje geet.

ESPA Smooth & Firm Body Butter (30ml)

Deze maand hebben we speciaal voor de koude wintermaanden de ESPA Smooth & Firm Body Butter in de november Beauty Box gestopt. Dit product hydrateert je huid diep, wat het zacht en soepel maakt. Bovendien egaliseert de body butter de huidtint door middel van pompoenpittenextract.

thisworks Deep Sleep Pillow Spray (10ml)

Heb jij moeite om in slaap te vallen? Deze kussenspray kan de ultieme uitkomst voor jou zijn, het is namelijk bewezen dat deze spray je helpt sneller in slaap te vallen. Dit product ruikt bovendien heerlijk door de mix van lavendel, vetiver en kamille melanges.

NUXE Huile Prodigieuse Multi Usage Dry Oil (15ml)

Deze NUXE Huile Prodigieuse Multi Usage Dry Oil ruikt niet alleen geweldig, maar is ook nog eens harstikke multifunctioneel, deze olie is namelijk geschikt voor gebruik op zowel je gezicht, lichaam en haar. De olie is geformuleerd met een mengsel van vitamine E en zes plantaardige oliën en voedt je haar en huid direct.

So Eco Konjac Face Sponge

Gebruik jij normaal gesproken wattenschijfjes om je make-up eraf te halen? Door de konjac sponge van So Eco is dat niet langer nodig en kan je overstappen op een veel duurzamer alternatief. Dit product is gemaakt van natuurlijke materialen en kan direct gebruikt worden nadat je 'm nat hebt gemaakt, gebruik vervolgens je favoriete cleanser en haal je make-up er moeiteloos af met de spons. Dit product is geschikt voor alle huidtypen, cruelty-free, vegan én vrij van chemicaliën.

Dr Botanicals Hemp Infused Natural Nutrition Moisturiser (30ml)

Mocht je last hebben van een droge huid, dan is deze crème perfect voor jou. Hennepzaadolie is rijk aan essentiële vetzuren en is daarmee perfect voor het hydrateren van je gezicht in de koude wintermaanden.

Skimono Beauty Hand Mask for Intense Nourishment

Droge handen zijn een veel voorkomend probleem in de winter, om deze reden hebben we een masker voor je handen in de november Beauty Box gestopt. Het Skimono Beauty masker is speciaal ontwikkeld voor het hydrateren en zacht maken van je huid en is bovendien vrij van parabenen en gifstoffen.

Anne
Schrijver en Expert
View Anne's profile
Sinds een aantal jaar heeft Anne een fascinatie voor alles wat met huidverzorging te maken heeft. Van de nieuwste technologieën van FOREO tot ouderwetse body brushes, alles is het waard om eens te proberen. Haar interesse komt voort uit de overtuiging dat een goede look begint bij een mooie huid; wanneer je huid op z'n best is, komt de rest vanzelf.
lfint