Ga door naar belangrijkste inhoud
Ontdek

Wat zijn de beste Sarah Chapman producten?

Wat zijn de beste Sarah Chapman producten?
Yuliya
Schrijver en Expert2 jaar geleden
View Yuliya's profile

Het is geen verrassing dat de meermaals bekroonde huidverzorgingslijn Skinesis van Sarah Chapman een verkozen favoriet is van beroemdheden en schoonheidsfanaten over de hele wereld. Deze zeer gerespecteerde huidverzorgingslijn pakt alles aan, van de zichtbare tekenen van veroudering tot de effecten van een vochtarme huid. Dus of u nu een nieuweling bent of een doorgewinterde Skinesis-gebruiker, wij bekijken de beste Sarah Chapman-producten die u in 2022 kunt kopen en uitproberen.

Wat zijn de beste Sarah Chapman producten?

Het beste Sarah Chapman Masker voor een stralende huid

Sarah Chapman Skinesis Overnight Facial

Wilt u ook een vollere, gehydrateerde en dauwfrisse huid? Kijk niet verder dan de Sarah Chapman Skinesis Overnight Facial, een luxe behandeling voor uw huid die uw huid doet stralen.

Gemengd met een krachtige cocktail van antioxidanten, vitaminen, omega oliën, peptiden en natuurlijke bloemenextracten, ontwaakt u met een stralende, zachtere huid na één keer aanbrengen. Masseer deze krachtige behandeling elke avond in uw huid met de kenmerkende Sarah Chapman Skinesis massagetechnieken die in de bijsluiter staan beschreven.

Hoofdingrediënten
  • Vitamine A en C hebben bewezen anti-verouderingseigenschappen.
  • Omega-oliën doen een doffe en doffe huid herleven.
  • Dermaxyl peptide ondersteunt de zichtbare effecten van veroudering.
Belangrijkste kenmerken
  • Glansversterkend.
  • Niet vettig
  • Geschikt voor alle huidtypes.

Het beste Sarah Chapman Skinesis product voor de vochtarme huid

Sarah Chapman 3D Moisture Infusion

Dit baanbrekende Skinesis gezichtsmasker laat de huid stralen wanneer de huid serieuze hydratatie nodig heeft! Uw teint zal er egaal uitzien en uw huid zal er voller uitzien. Het enige wat u hoeft te doen is de Sarah Chapman 3D Moisture Infusion op een pas gereinigd gezicht aanbrengen en het 10-15 minuten zijn werk laten doen.

Hoofdingrediënten
  • Het bio-cellulose sheet masker bevat een geconcentreerd complex van Pentavitin®, een hyaluronzuur met een laag moleculair gewicht en rozenwater. Beide ingrediënten werken in harmonie samen om het watergehalte te binden voor een optimale hydratatie.
  • De toevoeging van Skinasensyl™ Tetrapeptide, Defensil® Plus en een mineralenboostend trio van zink, koper en magnesium helpen allemaal de celvernieuwing te activeren en het verouderingsproces tegen te gaan.
Belangrijkste kenmerken
  • Vermindert actief de zichtbaarheid van roodheid en fijne lijntjes.
  • Ideaal voor de huid die dringend behoefte heeft aan hydratatie.

De beste derma roller voor thuis

Sarah Chapman Skinesis Meso-Melt Infusion System

Het innovatieve Skinesis Meso-Melt Infusion System biedt een subtiele maar praktische micro-needlingervaring voor thuis. U zult versteld staan van de resultaten die u kunt bereiken met dit systeem. Combineer de Meso-Melt Infusion Roller met het luxueuze Pep⁸ Stem Cell Serum en ervaar thuis een professionele in-salon gezichtsbehandeling voor een zichtbaar stevigere huid.

Belangrijkste ingrediënten:
  • De naaldpunt van de roller is bedekt met Sarah Chapman's kenmerkende Platinum Matrix-EM, samen met een krachtig trio van peptiden en hyaluronzuur met een hoog en laag moleculair gewicht.

Deze bestanddelen werken samen om de teint gladder en jeugdiger te maken en fijne lijntjes en rimpels zichtbaar te verminderen.

Kit bevat
  • Meso-Melt Infusion Roller.
  • Meso-Melt Needling Tip x3.
  • Meso-Melt Pep⁸ Stem Cell Serum ampoules x3.

Het beste Sarah Chapman Skinesis product voor de gevoelige huid

Sarah Chapman Skinesis Comfort D-Stress Cream

De speciaal voor de gevoelige huid ontwikkelde Sarah Chapman Skinesis Comfort D-Stress Cream is een comfortabele vochtinbrengende crème die irritatie, uitdroging en roodheid tegengaat.

Deze herstellende moisturizer helpt uw huid weerbaar te maken tegen verdere gevoeligheid en zal snel een onmisbaar onderdeel van uw huidverzorgingspakket worden. Breng het 's morgens en 's avonds op uw huid aan of wanneer onmiddellijke verlichting nodig is.

Belangrijkste ingrediënten:
  • Geformuleerd met optimale niveaus van 12 revolutionaire actieven - Sympair®, huid-identieke ceramiden, SK-INFLUX® V en BIO-Placenta groeifactoren zorgen voor een hydraterende mix van hyaluron hydraterende bestanddelen en omega-rijke oliën.
  • Anti-pollution complex Pollustop® versterkt de huidbarrière en beschermt haar tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
Voornaamste voordelen:
  • Helpt de natuurlijke barrière van de huid te herstellen.
  • Vermindert roodheid, irritatie en ongemak.

Wat is de beste Sarah Chapman Skinesis cleanser?

Sarah Chapman Skinesis Ultimate Cleanse

Deze luxe anti-ageing balm to milk cleanser helpt zelfs de meest hardnekkige make-up en vuil van de dag te verwijderen. Bovendien zal uw huid niet gestript of trekkerig aanvoelen, maar alleen helder en zacht. Combineert omegarijke oliën en krachtige antioxidanten om de zichtbare tekenen van veroudering te helpen bestrijden. Masseer de balsem in de droge huid met opwaartse cirkelvormige bewegingen zodat hij in de poriën smelt. Voeg water toe en emulgeer de formule tot een lichte melk en veeg weg met een washandje.

Belangrijkste kenmerken:
  • Geschikt voor alle huidtypes.
  • Ideaal voor de verstopte huid.

 

Welk product gaat u proberen?

SHOP SARAH CHAPMAN SKINESIS.

 

Yuliya
Schrijver en Expert
View Yuliya's profile
lfint