Ga door naar belangrijkste inhoud
Advies

Wat is Olaplex No. 0

Priscilla
Schrijver en Expert3 jaar geleden
View Priscilla's profile

Net toen we dachten dat we onze haarverzorgingsroutines onder de knie hadden tijdens lock-down, heeft Olaplex de lat hoger gelegd met de release van hun nieuwe Olaplex No.0. De professioneel geïnspireerde behandeling met hun hoogste dosis gepatenteerde Olaplex-technologie voor thuis gebruik. Of je nu al het vocht uit je haar hebt gehaald door de bleekblonde trend die viraal ging tijdens lockdown of een beetje te hitte heb gebruikt door middel van stylers; het wachten is voorbij om eventuele schade in één keer te herstellen.

Wat is de nieuwe Olaplex No.0?

Geïnspireerd door salons, is de Olaplex No.0 een professionele, wetenschappelijk bewezen behandeling die het haar voorbereidt op een nog effectievere herstellende behandeling. Net als hun andere best verkopende producten, herstelt de No.0 haarschubben en versterkt het de lokken om het haar gezond, vrij van beschadiging en gespleten punten te houden. De No.0 is ontworpen om klanten een thuisvriendelijke versie te geven van hun Professional Back Bar No.1-behandeling. De salons gebruiken dit om het haar voor te bereiden op het absorberen van voeding, het herstellen van lokken na chemische behandelingen of om extreem beschadigd haar te herstellen. De Olaplex No.0 bevat de hoogste concentratie van het gepatenteerde actieve ingrediënt van het merk, Bis Aminopropyl Diglycol Dimaleate, helpt bij het herstellen * waardoor het haar tot 3 keer sterker en 68% meer hersteld wordt. De formule is niet giftig, veganistisch en dierproefvrij, evenals parabenen en sulfaatvrij, waardoor het geschikt en zacht is voor alle haartypes.

Hoe gebruik je de nieuwe Olaplex no. 0?

Net zoals het gebruik van een primer voordat u foundation aanbrengt, werkt de Olaplex No.0 als de perfecte primer voor uw Olaplex No.3-behandeling. De No.0 bereidt het haar voor zodat het alle herstellende en voedende ingrediënten van jouw No.3 absorbeert. De hechtingsherstellende behandeling wordt geleverd in een flesje met een naaldneus zodat het makkelijk aangebracht kan worden. Elke fles van je wonderbaarlijke formule zou ongeveer 3 keer moeten worden gebruikt voor dunner haar en 6 voor dikker en langer haar, als een indicatie van hoeveel product je moet gebruiken.
  1. Begin met het aanbrengen van No.0 op schoon, droog haar bij de wortel.
  2. Kam het product door om ervoor te zorgen dat het gelijkmatig wordt verdeeld en dat elke streng is gecoat.
  3. Laat de behandeling tien minuten inwerken.
  4. Breng de No.3 Hair Perfector aan zonder de No.0 uit te spoelen.
  5. Kam de nr. 3 behandeling door, net zoals u deed met de nr. 0.
  6. Laat tien minuten inwerken.
  7. Was beide uit met uw Olaplex nr. 4 shampoo en nr. 5 conditioner.

Voor wie is de nieuwe Olaplex No.0 bedoeld?

Absoluut iedereen kan Olaplex No.0 gebruiken. De formule is veganistisch, dierproefvrij, niet giftig en sulfaatvrij waardoor het geschikt is voor alle haartypes, huidtypes en levensstijlen. De behandeling is bedoeld voor mensen met beschadigd haar die de neiging hebben om meer merkbare resultaten te zien. Het kan ook worden gebruikt om het haar gezond en sterk te houden. De behandeling is gemakkelijk in gebruik en duurt slechts 20 minuten in combinatie met de nr. 3 behandeling, waardoor het ook perfect is voor iedereen met een druk schema.

Koop hier de nieuwe Olaplex No.0. Of shop hier alle bestaande Olaplex-lijnen op LOOKFANTASTIC.

* Bij gebruik als tweedelig systeem in één keer.

 

Priscilla
Schrijver en Expert
View Priscilla's profile
lfint