Ga door naar belangrijkste inhoud
Ontdek

Een gids voor vrouwelijke vibrators met Smile Makers

Een gids voor vrouwelijke vibrators met Smile Makers
Anne
Schrijver en Expert4 jaar geleden
View Anne's profile

Je hebt de afgelopen jaren waarschijnlijk wel een culturele verschuiving opgemerkt op het gebied van wellness, en dan met name self-care. Hoewel velen van ons hierbij waarschijnlijk denken aan meditatie-apps, gezondheidssupplementen of huidverzorging, is er een hele andere categorie voor self-care die steeds meer in opkomst is; sex-care. In het Verenigd Koninkrijk bezitten vrouwen vaker een vibrator dan een vaatwasser en 9 van de 10 ziet het hebben van een vibrator als positief. En dat is maar goed ook, seksueel actief zijn heeft namelijk veel wetenschappelijk bewezen gezondheidsvoordelen. De seksualiteit van vrouwen is echter nog steeds erg taboe.

Het feminisme van de vierde golf brengt een sterke boodschap van seksepositiviteit met zich mee; vrouwen in staat stellen de leiding te nemen over hun seksualiteit is een belangrijk onderdeel van hun algehele gezondheid. Deze gedachte is echter niets nieuws voor het vrouwelijke tech-merk Smile Makers, wiens missie het is om de perceptie van vrouwelijke seksualiteit te normaliseren door de seksualiteit van vrouwen te herformuleren als onderdeel van hun algehele welzijn.

Sex-care is self-care

Orgasmes voelen niet alleen geweldig, ze zijn ook nog eens psychologisch goed voor ons. Van stress en pijnverlichting tot een betere nachtrust; hormonen die vrijkomen tijdens een orgasme zijn de ultieme mood booster.

De spasmen die je bekkenbodem tijdens het orgasme ervaart, helpen de spanning in de baarmoeder te verlichten. Tegelijkertijd helpen de vrijgekomen oxytocine het  te ontspannen, waardoor het de perfecte oplossing voor kramp tijdens je menstruatie is.

Anti-veroudering? De toename van de bloedstroom tijdens een orgasme leidt tot betere zuurstofvoorziening en verhoogde collageenproductie, wat een groot effect op je huid heeft.

Wist je dat de meerderheid van de vrouwen zegt dat masturbatie hen een mooier gevoel geeft en hun zelfvertrouwen en autonomie verhoogt als het gaat om seksueel genot? 80% van de vrouwen is het erover eens dat zelfgenoegen een positief effect heeft op hun algehele welzijn en seksuologen zijn het daar ook mee eens.

Smile Makers lopen voorop als het gaat om het normaliseren van seks. Daarom verkopen ze uitsluitend via beauty-, fashion- en wellnesspartners. Nooit in sekswinkels.

Ben je klaar voor hands-on seksuele voorlichting?

Meer dan 70% van de vrouwen hebben externe stimulatie nodig voor een orgasme, de producten van Smile Makers zijn dan ook uniek voor de echte vrouwelijke ervaring van seks. Door hun samenwerking met de medische gemeenschap weet Smile Makers dat penetratie slechts het topje van de ijsberg is als het gaat om het vrouwelijk orgasme. Daarom hebben ze vibrators voor vrouwen gemaakt op basis van de verschillende manieren waarop vrouwen seksueel genot ervaren.

De vrouwelijk vibrators van Smile Makers

The Frenchman, een vibrator met zachte tong, helpt je al je pleasure zones te verkennen. Speel alleen of met een partner om onbekende gebieden van je lichaam te ontdekken.

Geloof het of niet, de binnenste schaamlippen zijn uiterst gevoelig en je aandacht waard. The Fireman levert uitgebreide stimulatie van de clitoris tot de intieme lippen die leiden tot meer intense clitorale orgasmen.

Verken je G-Spot, de interne structuur waar je clitoris je vagina ontmoet, met de gerichte stimulatie van The Tennis Coach.

De chicste vibrator ooit gemaakt; The Millionaire. Gemaakt in een klassieke vorm die zo veelzijdig is. Begin je clitoris te stimuleren met zijn afgeronde kop en gebruik inwendig met verschillende trilstanden.

The Surfer, deze perfecte reisgenoot is de meest compacte clitorale vibrator die nog steeds alle kracht in zich heeft. Het heeft een speciaal gevormde kop voor extra stimulatie, welke ruimte geeft om te experimenteren met verschillende technieken.

Zijn vibrators nieuw voor je? Kies Smile Makers

Smile Makers vibrators zijn van hoge kwaliteit en toch zeer betaalbaar, discreet en lichaamsveilig. Bovendien zijn ze waterdicht.

Weet je niet zeker welke vibrator je moet kopen? Het kiezen van een vibrator is een zeer persoonlijke keuze en het kan zijn dat je orgasme totaal anders is dan die van je vrienden. Vraag jezelf af wat voor soort stimulatie je wilt uitproberen en welk gebied je wilt verkennen. Geeft je de voorkeur aan interne of externe stimulatie? Een divers type of erg gefocust?

Smile Makers tip? Maak tijd om jezelf te ontdekken, leer meer over je lichaam én wat je fijn vindt!

Anne
Schrijver en Expert
View Anne's profile
Sinds een aantal jaar heeft Anne een fascinatie voor alles wat met huidverzorging te maken heeft. Van de nieuwste technologieën van FOREO tot ouderwetse body brushes, alles is het waard om eens te proberen. Haar interesse komt voort uit de overtuiging dat een goede look begint bij een mooie huid; wanneer je huid op z'n best is, komt de rest vanzelf.
lfint