Ga door naar belangrijkste inhoud
Ontdek

Ontdek onze juli ‘Sunkissed’ Beauty Box 2020

Ontdek onze juli ‘Sunkissed’ Beauty Box 2020
Anne
Schrijver en Expert4 jaar geleden
View Anne's profile
Een stralende huid is altijd in... en laat dat nou net de focus zijn van onze 'Sunkissed' Beauty Box deze maand!

Krijg een golden glow met de 'Sunkissed' Beauty Box van deze maand, gevuld met 6 producten (ter waarde van meer dan €70!). Onze Beauty Box "Edit" is deze maand in digitale vorm - exclusief voor onze abonnees, vol met de nieuwste tips en tricks uit de branche.

'Sunkissed' Beauty Box

Wat zit er in de 'Sunkissed' Beauty Box?

Sleek Matte Me
Sleek Matte Me (Bittersweet) – ter waarde van €5,50

Geef je lippen een mooie kleur met deze Sleek liquid lippenstift, die je moeiteloos aanbrengt om een vleugje kleur toe te voegen aan je dag. Mat van afwerking maar nog steeds comfortabel op de lippen, voor een trendy, geaccentueerde liplook.

Thisworks Morning Expert Hyaluronic Serum (10ml) – ter waarde van €13,75

Blaas je huid nieuw leven in met dit verjongende serum, dat is geformuleerd met hyaluronzuur en vitamine C. Dofheid, uitdroging en vermoeidheid zullen na gebruik van dit serum verminderd lijken en je huid zal er de hele dag helderder uitzien.

So Eco Blush Brush – ter waarde van €8,35

Gemaakt van duurzame ingrediënten, dierproefvrij en vegan; deze So Eco kwast is perfect om met je favoriete blusher een roze gloed aan je huid te geven. Ideaal voor alle formules, van crèmes tot poeders.

MONUspa Rose & Lemon Enriched Body Cream

MONUspa Rose & Lemon Enriched Body Cream (100ml) – ter waarde van €18,60 Verwen je lichaam van top tot teen met deze MONUspa body crème, verrijkt met ultra-voedende vitamines en essentiële oliën om uitdroging te verminderen en je huid steviger te maken.

Hair, Skin & Nails
Beauty Sleep

Myvitamins Beauty Sleep/Hair, Skin & Nails (30 capsules) – ter waarde van €8,50/€9,50

Probeer deze Myvitamins capsules voor self care van binnenuit. Hair, Skin & Nails is een geweldige aanvulling op je ochtendroutine, terwijl Beauty Sleep het beste vlak voor het slapengaan kan worden ingenomen. Beide vitamines zitten boordevol essentiële voedingsstoffen om je te helpen je op je best te voelen.

Mádara Regenerating Night Cream (25ml) – ter waarde van €19

Nachtcrème doet z'n werk wanneer je huid zichzelf het beste herstelt. Deze formule helpt de celvernieuwing te stimuleren om fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Word wakker met een helderdere, gehydrateerde en jonger uitziende huid.

Hoe kan je onze juli 'Sunkissed' Beauty Box in handen krijgen?

Als je al bent geabonneerd, hoef je je zich geen zorgen te maken: je box voor juni komt binnenkort op je deurmat. Waar wacht je nog op als je nog niet geabonneerd bent?

Meld je vandaag nog aan en verwen jezelf elke maand met 6 fantastische producten!

Anne
Schrijver en Expert
View Anne's profile
Sinds een aantal jaar heeft Anne een fascinatie voor alles wat met huidverzorging te maken heeft. Van de nieuwste technologieën van FOREO tot ouderwetse body brushes, alles is het waard om eens te proberen. Haar interesse komt voort uit de overtuiging dat een goede look begint bij een mooie huid; wanneer je huid op z'n best is, komt de rest vanzelf.
lfint