Ga door naar belangrijkste inhoud
Ontdek

Dit zijn de beste liquid lipsticks van 2019

Dit zijn de beste liquid lipsticks van 2019
Anne
Schrijver en Expert4 jaar geleden
View Anne's profile

Of je nou van mat of glossy houdt, liquid lipsticks zijn wat ons betreft een briljante uitvinding. De afgelopen jaren zijn ze steeds populairder geworden; bijna elk make-up merk heeft vandaag de dag een reeks aan liquid lipsticks in hun assortiment.

Traditionele vs. liquid lipsticks

Dankzij de vele voordelen van liquid lipsticks ten opzichte van traditionele lipsticks, verwachten we niet dat deze populariteit snel zal verdwijnen. Waar de “gewone” lipstick vaak minder pigment bevat, zijn liquid lipsticks zeer gepigmenteerd. Daarnaast is het zo dat je geen lip liner nodig hebt wanneer je laatstgenoemde gebruikt, terwijl je met traditionele lipsticks deze vaak wél essentieel zijn. Bovendien lijken liquid lipsticks langer te blijven zitten. Traditionele lipsticks, daarentegen, zijn gemakkelijk met water te verwijderen.

Het hangt dus eigenlijk helemaal af van de gelegenheid als het gaat om de keuze tussen een traditionele of liquid lipstick. Ga je naar een feestje of diner? Liquid lipsticks zijn hier perfect voor! Wil je een tijdelijke look creëren voor een sollicitatie of meeting? Traditionele lipsticks zijn in dat geval ideaal.

Om je alvast te inspiratie te geven voor je looks tijdens kerst en NYE hebben we onze favoriete liquid lipsticks van 2019 op een rijtje gezet.

Yves Saint Laurent Tatouage Couture Lipstick

De make-up van Yves Saint Laurent is perfect als je houdt van luxe producten. Yves Saint Laurent's Tatouage Couture Lipstick is zeker niet de goedkoopste, maar je bent hoe dan ook verzekerd van kwaliteit.

Deze liquid lipstick is verkrijgbaar in opvallende kleuren en voelt als een tweede huid op de lippen. De sterk gepigmenteerde formule heeft bovendien een matte finish zonder je lippen uit te drogen, wat wil je nog meer?

Bobbi Brown Crushed Liquid Lipstick

Crushed Liquid Lip Lipstick van Bobbi Brown is een gewichtloze en zachte formule. Deze liquid lipstick geeft een glossy finish en voedt tegelijkertijd de dunne huid van je lippen, ideaal voor de winter dus!

Naast dat deze liquid lipstick je lippen verzorgt, is 'ie ook nog eens vrij van parabenen, phthalaten, sulfaten, talk, minerale oliën en gluten. Ben jij vegan? In dat geval kan je dit vegan friendly product met gerust hart gebruiken.

NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream

De Soft Matte Lip Cream van NYX heeft een zachte dekking en is te verkrijgen in zowel felle als neutrale kleuren. Dit product droogt de lippen niet uit en is ook nog eens ontzettend betaalbaar. De prijs doet echter niet af aan de kwaliteit; de Soft Matte Lip Cream blijft lang zitten en is dan ook een ontzettend populair product bij onze klanten.

Als je dus niet zo'n groot budget hebt, maar toch op zoekt bent naar een kwalitatief goed product, dan is deze liquid lipstick perfect voor jou.

Smashbox Always On Metallic Liquid Lipstick

Als je van de meest uiteenlopende kleuren houdt, zijn de Always On Metallic Liquid Lipsticks van Smashbox ideaal. De formule is sterk gepigmenteerd en belooft tot wel 8 uur lang te blijven zitten zonder te vlekken of vervagen. Mocht je dus een etentje of feestje op de planning hebben staan, dan is deze liquid lipstick een echte aanrader.

Last but not least is dit product dierproefvrij en vrij van parabenen, SLS, phthalaten, parfum en talk.

MAC Retro Matte Liquid Lipcolour

Als je fan bent van de traditionele lipsticks van MAC, dan zal je de MAC Retro Matte Liquid Lipcolours ongetwijfeld ook ontzettend fijn vinden. De lijn bestaat uit tijdloze kleuren die makkelijk te dragen zijn omdat ze niet klonteren of vlekken. Daarnaast blijft dit product een hele werkdag lang zitten en droogt het de lippen niet uit.

De liquid lipsticks van MAC hebben een applicator die ontwikkeld is om de lippen definitie en contour te kunnen geven, zodat jij elke keer weer stralend voor de dag kan komen.

Anne
Schrijver en Expert
View Anne's profile
Sinds een aantal jaar heeft Anne een fascinatie voor alles wat met huidverzorging te maken heeft. Van de nieuwste technologieën van FOREO tot ouderwetse body brushes, alles is het waard om eens te proberen. Haar interesse komt voort uit de overtuiging dat een goede look begint bij een mooie huid; wanneer je huid op z'n best is, komt de rest vanzelf.
lfint