Ga door naar belangrijkste inhoud
Ontdek

Ontdek onze ‘botanical’ editie mei Beauty Box 2020

Ontdek onze ‘botanical’ editie mei Beauty Box 2020
Anne
Schrijver en Expert4 jaar geleden
View Anne's profile
Verdwaal in de wildernis en omarm de kracht van planten deze maand met onze '‘botanical’ editie mei Beauty Box van deze maand...

Speciaal samengesteld met een focus op natuurlijke, duurzame producten die vrij zijn van gifstoffen, is deze Beauty Box gevuld met 6 fantastische beauty producten die geschikt zijn voor zelfs de meest gevoelige huidtypes.

Bovendien is de doos van deze maand meer dan €160 waard!

Zoals altijd bevat de box van deze maand onze Beauty Box ‘Edit’ - exclusief voor abonnees, boordevol tips, tricks en de nieuwste beauty trends.

'Botanical' editie

*Spoiler Alert!*

We kunnen exclusief onthullen dat alle abonnees de AVANT Hyaluronic Acid Resurfacing Moisturizer (ter waarde van €116,45!)/ AVANT Moisture Surge Overnight Treatment (ter waarde van €98,95!) én de Balance Me Hyaluronic Plumping Mist (ter waarde van €20,95) deze maand in hun Beauty Box zullen ontvangen.

AVANT Hyaluronic Acid Resurfacing Moisturiser – Full Size – Ter waarde van €116,45

Krijg een heldere en gladde teint met behulp van deze rijke, anti-aging moisturizer. Geformuleerd met hyaluronzuur, karitéboter en zoete amandelolie.

of AVANT Moisture Surge Overnight Treatment – Full Size – Ter waarde van €98,95

Word wakker met een jonger uitziende huid met behulp van deze nachtelijke huidbehandeling, rijk aan antioxidanten om de gezondheid van je huid te herstellen.

Balance Me Hyaluronic Plumping Mist
Bekroond, verhelderend en ongelooflijk hydraterend; deze Balance Me gezichtsmist verjongt onmiddellijk de droge huid.

Hoe kan je de mei Beauty Box in handen krijgen?

Als je al bent geabonneerd, hoef je je zich geen zorgen te maken: je box voor mei komt binnenkort op je deurmat. Waar wacht je nog op als je nog niet geabonneerd bent?

Meld je vandaag nog aan en verwen jezelf elke maand met fantastische producten!

Anne
Schrijver en Expert
View Anne's profile
Sinds een aantal jaar heeft Anne een fascinatie voor alles wat met huidverzorging te maken heeft. Van de nieuwste technologieën van FOREO tot ouderwetse body brushes, alles is het waard om eens te proberen. Haar interesse komt voort uit de overtuiging dat een goede look begint bij een mooie huid; wanneer je huid op z'n best is, komt de rest vanzelf.
lfint