Ga door naar belangrijkste inhoud
Advies

Maak jezelf party ready met een oogmasker

Maak jezelf party ready met een oogmasker
Anne
Schrijver en Expert4 jaar geleden
View Anne's profile

Nog maar 10 dagen en dan is het alweer kerst! Ondanks dat wij er al ontzettend zin in hebben, hebben we het ook ontzettend druk met alle voorbereidingen! De weken voor kerst draaien om het afronden van werkzaamheden op kantoor, het halen van deadlines en het inleveren van je laatste opdrachten. Kortom, allemaal activiteiten die best wat energie kosten en dus voor vermoeidheid zorgen.

Om jezelf, en dan voornamelijk de huid rondom je ogen, weer nieuw leven in te blazen zijn er nu oogmaskers. Door het gebruik van een oogmasker worden je fijne lijntjes zichtbaar verminderd, je donkere kringen lichter en daarmee je algehele blik frisser. Deze oogmaskers zijn dus ideaal om te gebruiken voordat je aan je feestelijke make-up look begint. Een mooie look begint immers bij goede huidverzorging.

Hieronder hebben we de beste oogmaskers uit ons assortiment voor je onder elkaar gezet.

PIXI DetoxifEYE Eye Patches

Pak gezwollen en vermoeide ogen aan met dit oogmasker. De PIXI DetoxifEYE Eye Patches bevatten ingrediënten als komkommer voor een kalmerend effect, Hyaluronic Acid voor ultieme hydratatie en cafeïne voor een energiek gevoel. Na het gebruik van dit oogmasker zie je er gegarandeerd weer fris en fruitig uit.

Dit product is dierproefvrij.

BeautyPro Eye Therapy Under Eye Mask with Collagen and Green Tea Extract

BeautyPro Eye Therapy Under Eye Mask with Collagen and Green Tea Extract is voornamelijk effectief voor degenen die zich willen focussen op het tegengaan van huidveroudering. Dit oogmasker is rijk aan groene thee extract, aloë vera en collageen die zowel rimpels als donkere kringen zichtbaar verminderen. In slechts 20 minuten zie je er jonger én frisser uit!

Dit product is dierproefvrij en vrij van parabenen, minerale oliën, lanoline en aardolie.

Holika Holika Aloe Soothing Essence 80% Hydrogel Oogmasker

Creëer een wakkere blik met de Holika Holika Aloe Soothing Essence 80% Hydrogel Eye Patch. Dit oogmasker is verrijkt met aloë vera en daarmee perfect voor het intens voeden en beschermen van de huid rondom je ogen. De formule voelt verkoelend aan en helpt je huid te verstevigen, hydrateren en op te helderen, wat resulteert in een jonge en fris blik die je gegarandeerd laat stralen op elk (kerst)feestje.

Skin Republic Collagen Under Eye Patch

Dit oogmasker is gericht op het verjongen en hydrateren van de gevoelige huid rondom de ogen. De formule pakt de voornaamste tekenen van huidveroudering aan, waaronder fijne lijntjes en rimpels, verlies van elasticiteit, wallen, donkere kringen en een droge huid. Daarnaast licht Skin Republic Collagen Under Eye Patch donkere kringen op en wordt het vochtgehalte van de huid hersteld.

Dit product is dermatologisch getest en dierproefvrij.

G9SKIN Pink Blur Hydrogel Oogmasker

Adenosine is een ingrediënt tegen huidveroudering die helpt om lijntjes en rimpels te voorkomen. Daarnaast helpt het G9-complex van de formule de huid rond de ogen te beschermen tegen vervuiling en schadelijke invloeden van buitenaf. Na het gebruik van G9SKIN Pink Blur Hydrogel Eye Patch zien de ogen er frisser, lichter en gladder uit.

Polaar Icymagic Eye Contour Multi Energiser Patches

Polaar Icymagic Eye Contour Multi Energiser Patches maken gebruik van met Tetrapeptide en Siberische Ginzeng om je ogen energie en versteviging te geven. Dit product vermindert bovendien het uiterlijk van donkere kringen en wallen en is daarmee perfect voor de voorbereiding van (kerst)feestjes. Het resultaat is een vernieuwde en stralende uitstraling van de huid rond de ogen.

Dit product is vrij van alcohol, geurstoffen, minerale oliën en parabenen.

Anne
Schrijver en Expert
View Anne's profile
Sinds een aantal jaar heeft Anne een fascinatie voor alles wat met huidverzorging te maken heeft. Van de nieuwste technologieën van FOREO tot ouderwetse body brushes, alles is het waard om eens te proberen. Haar interesse komt voort uit de overtuiging dat een goede look begint bij een mooie huid; wanneer je huid op z'n best is, komt de rest vanzelf.
lfint