Ga door naar belangrijkste inhoud
Ontdek

De lookfantastic Beauty Egg Collectie 2020

De lookfantastic Beauty Egg Collectie 2020
Anne
Schrijver en Expert4 jaar geleden
View Anne's profile

Wil jij nieuwe beauty producten proberen? Zoek dan niet verder en haal de lookfantastic Beauty Egg Collectie in huis. Het ei is gevuld met 7 fantastische, full-size producten die allemaal het proberen waard zijn!

De collectie heeft een waarde van meer dan €300, dat wil je toch niet missen?

Welke producten zitten er in de Beauty Egg Collectie en hoe kan ik ze gebruiken?

Rodial Vit C Glow Tonic (200ml) – ter waarde van €46,45

Deze toner is verrijkt met 5% zuurcomplex (melkzuur, glycolzuur en multi-fruitzuren) om je huid te exfoliëren, waardoor een gladdere, gelijkmatigere huidskleur zichtbaar wordt die er helderder en zichtbaar jonger uitziet. Aminozuren en vitamine B verbeteren en hydrateren de huid.

Hoe te gebruiken: veeg na het reinigen over je huid met een wattenschijfje. Gebruik één keer in de twee dagen voor het beste resultaat

Balance Me Radiance Face Oil (30ml) – ter waarde van €34,95

Met een zijdezachte, snel absorberende formule werkt deze gezichtsolie om tekenen van veroudering te hydrateren, verlichten en tegen te gaan. Amazone Buriti Nut, Camellia en Rozenbotteloliën vermengen zich om fijne lijntjes en rimpels te verbeteren, evenals littekens en verkleuring. De 100% natuurlijke formule, met een luxueuze Rose Otto-geur, voedt en beschermt je teint en zorgt tegelijkertijd voor langdurige hydratatie voor een heldere, egale huid.

Hoe te gebruiken: verwarm twee druppels olie in je handpalmen en masseer in cirkelvormige bewegingen in het gezicht, de hals en het decolleté.

Dr.Jart+ Cicapair Tiger Grass Color Correcting Treatment 50ml
Dr.Jart+ Cicapair Tiger Grass Color Correcting Treatment (50ml) – ter waarde van €39,95

Pak roodheid en gevoeligheid aan met deze Dr.Jart + huidbehandeling; een voedende crème met een innovatieve formule die zich aanpast aan uw huidskleur terwijl het inwerkt. Tijgergras en groene pigmenten gaan tekenen van roodheid door irritatie en puistjes tegen. De gezichtscrème biedt ook SPF30-bescherming en werkt als een barrière tegen omgevingsinvloeden zoals vervuiling en UV-licht.

Hoe te gebruiken: na het reinigen een matige hoeveelheid op de huid aanbrengen.

Elemis Pro-Collagen Advanced Eye Treatment (15ml) – ter waarde van €63,45

Kom je wallen af met deze efficiënte oogbehandeling van Elemis, versterkt met Padina Pavonica en Blue Flower Linseed om je huid te verstevigen en fijne lijntjes en rimpels te verbeteren. Aminozuren werken om je huid gehydrateerd te houden en te beschermen tegen externe agressors. Slechts twee druppels per dag zorgen voor langdurige elasticiteit om je langdurig zelfvertrouwen te geven.

Hoe te gebruiken: breng 1-2 druppels aan op je ringvingers en masseer zachtjes rond de ogen.

Christophe Robin Cleansing Volumizing Paste with Pure Rassoul Clay and Rose Extracts (250ml) – ter waarde van €39,45

Deze shampoo-achtige behandeling is diep reinigend, geeft volume, en verandert bij het aanbrengen van een pasta-achtige textuur in een schuim. Dit product verwijdert vuil en onzuiverheden terwijl het de sterkte en dikte verbetert. De vetzuren van Baobab Leaf in combinatie met het voedende Centifolia Rose Water creëren een formule die effectief versterkt en verzacht, voor merkbaar verfrist en verjongd haar.

Hoe te gebruiken: masseer een hoeveelheid van een eetlepel in nat haar tot het schuimig van structuur wordt. Laat 2 minuten intrekken alvorens grondig te spoelen.

Omorovicza Deep Cleansing Mask (50ml) – ter waarde van €56,45

Creëer een stralende huid met behulp van dit diepreinigende gezichtsmasker en verwijder onzuiverheden en verstoppingen. Gebruikmakend van de kracht van Hongaarse modder, rijk aan calcium en magnesium om je huid te voeden. Daarnaast bevat het witte klei om gifstoffen te verwijderen en Omorovicza's eigen gepatenteerde genezingsconcentraat ™ voor verbeterde collageen- en elastineproductie.

Hoe te gebruiken: breng een royale hoeveelheid aan op je gezicht en hals, vermijd ooggebied. Laat 15-20 minuten intrekken en spoel af met warm water.

Aveda Damage Remedy Daily Hair Repair (100ml) – ter waarde van €29,45

Herstel en versterk beschadigd haar met deze leave-in Aveda-behandeling, de formule biedt bescherming tegen warmtestyling (tot 232°C). Dit product is verrijkt met Quinoa-eiwit voor sterker, langer haar en een combinatie van soja en macadamia-olie om het haaroppervlak glad te maken. Gebruikers van dit product zeggen dat de behandeling zorgt voor een vermindering van 90% in haarbreuk na slechts een week gebruik.

Hoe te gebruiken: werk een muntformaat door vochtig haar, kam het vervolgens door om het product gelijkmatig te verdelen.

Mis 'm niet! Pre-order nu. 
Anne
Schrijver en Expert
View Anne's profile
Sinds een aantal jaar heeft Anne een fascinatie voor alles wat met huidverzorging te maken heeft. Van de nieuwste technologieën van FOREO tot ouderwetse body brushes, alles is het waard om eens te proberen. Haar interesse komt voort uit de overtuiging dat een goede look begint bij een mooie huid; wanneer je huid op z'n best is, komt de rest vanzelf.
lfint