Ga door naar belangrijkste inhoud
Ontdek

De lookfantastic x REN Limited Edition Beauty Box

De lookfantastic x REN Limited Edition Beauty Box
Anne
Schrijver en Expert4 jaar geleden
View Anne's profile
Clean skincare, sinds 2000.

We introduceren de lookfantastic x REN Clean Skincare Limited Edition Beauty Box - gevuld met 6 natuurlijk huidverzorgingsproducten in een volledig duurzame box.

Ben jij nog niet geabonneerd op de Beauty Box? Schrijf je vandaag nog in en verwen jezelf elke maand met heerlijke producten! Plus abonnees krijgen altijd korting op de lookfantastic limited edition boxen.

Wat zit er in de lookfantastic x REN Clean Skincare Limited Edition Beauty Box?

lookfantastic x REN Beauty Box
Perfect Canvas Clean Jelly Oil Cleanser (100ml) - ter waarde van €29,45

Drie oliën, drie niveaus van diepe reiniging. Het is klinisch bewezen dat Clean Jelly Oil Cleanser make-up, SPF en vervuiling* verwijdert en de huid gladder maakt, waardoor je gezicht volledig klaar is voor de rest van je routine.

*Geëvalueerd door een deskundige beoordeling tijdens een klinische proef

Evercalm™ Global Protection Daycream (50ml) - ter waarde van €39,45

Onze bestverkochte, beschermende, vochtwerende moisturizer voor de gevoelige huid. De verpakking van deze dagcrème is gemaakt van recyclebaar plastic, zodat ook dit product volledig duurzaam blijft.

Glycolic Lactic Radiance Renewal Mask (50ml) - ter waarde van €41,95

Dit gezichtsmasker gebruikt van fruit afgeleide exfoliërende zuren en verheldert en verstevigt de teint, lost dode huidcellen op en reinigt de poriën. Voor een gladdere, stralende huid in slechts tien minuten.

Ready Steady Glow Daily AHA Tonic (50ml) - ter waarde van €6

Deze Daily AHA Tonic exfolieert, verheldert, verstevigt en hydrateert voor een gladde, gelijkmatige en energieke teint met een mooie glow zonder irritatie. Allemaal met natuurlijk afgeleide fruitzuren en een 100% vegan formule.

Evercalm™ Overnight Recovery Balm (5ml) - ter waarde van €7,50

Een lichtgewicht maar voedende balsem om de huid te beschermen tijdens het nachtelijke vernieuwingsproces, boordevol gevoelige kalmerende ingrediënten om tekenen of irritatie en uitdroging te verminderen.

Clean Essentials Clean Screen Mineral SPF30 (10ml) - ter waarde van €7,20

Een dagelijkse matterende zonnebrandcrème die UVA / UVB en bescherming tegen vervuiling biedt met natuurlijk afgeleid zinkoxide. Geschikt voor de gevoelige huid, met een 100% post-consumer gerecyclede plastic dop en 50% post-consumer gerecyclede plastic verpakking.

Anne
Schrijver en Expert
View Anne's profile
Sinds een aantal jaar heeft Anne een fascinatie voor alles wat met huidverzorging te maken heeft. Van de nieuwste technologieën van FOREO tot ouderwetse body brushes, alles is het waard om eens te proberen. Haar interesse komt voort uit de overtuiging dat een goede look begint bij een mooie huid; wanneer je huid op z'n best is, komt de rest vanzelf.
lfint