Ga door naar belangrijkste inhoud
Ontdek

Luxe kerstcadeaugids

Luxe kerstcadeaugids
Team LF
Schrijver en Expert1 jaar geleden
View Team LF's profile

Kerstmis is slechts één keer per jaar, wat het vinden van het perfecte cadeau voor uw geliefde des te moeilijker kan maken. Bovendien, met allerlei beautycadeaus om uit te kiezen, is het best lastig om een cadeau te vinden waar ze zeker voor zullen vallen. Als je zelf ook worstelt met cadeau-inspiratie - geen nood, aan die zorgen komt een einde! Ontdek onze favoriete beautygeschenken en geschenksets om deze 24 december het beste Kerstcadeau te geven.

Klassieke Kerstcadeaus

Darphin Intral Inner Youth Serum 30 ml

Zet een gladde, stralende huid bovenaan uw verlanglijstje met dit diep hydraterende serum. Verrijkt met het exclusieve Calm Complex van het merk, pls een Reservatrol PRO Complex, helpt de formule het vocht in de huid vast te houden om de huid onmiddellijk te revitaliseren en te verzachten.

Estée Lauder Advanced Night Repair

Geef dit jaar een geweldige huid cadeau met het best verkochte serum van Estée Lauder. De slimme formule levert 's nachts een golf van glansversterkende hydratatie aan de huid terwijl u slaapt, dankzij hyaluronzuur en de exclusieve Chronolux™ Power Signal Technology van het merk.

Aveda Botanical Repair Strengthening Overnight Serum

Perfectioneer uw lokken op tijd voor het feestseizoen met dit versterkende haarserum. De door planten aangedreven technologieën herstellen de gespleten punten en helpen verdere schade te voorkomen, zodat het haar er al na één nacht gezonder uitziet.

MAC Fix+

Houd uw basis op zijn plaats, wat uw plannen ook zijn deze feestdagen, met Prep+Prime Fix+. Deze multifunctionele gezichtsspray kan worden gebruikt voor een gezonde dosis hydratatie gedurende de dag, of om uw make-up af te werken met een perfecte frisse gloed. Gebruik voor of na de make-up - de keuze is aan u!

Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base 50ml

De bestseller Bobbi Brown Face Base is een echte redder in nood en houdt uw look op zijn plaats, wat uw feestelijke plannen ook zijn. Hyaluronzuur zorgt voor een verkwikkende hydratatiegolf in de huid en legt een gladde, gelijkmatige basis voor make-up.

Clinique Moisture Surge 100H

Beheers de glazen huid trend met deze essentiële gel-crème hydrator, een lichtgewicht moisturizer om de huid zacht en soepel te laten aanvoelen. Hyaluronzuur helpt het vocht in de huid te binden, het tijgergras kalmeert en verzacht, en een frisse, stralende teint bevordert. Breng aan op het gezicht, ellebogen, nagelriemen - en zelfs op gespleten haarpunten!

Om uw kerstinkopen een stuk leuker te maken, kunt u nu 20% besparen op bovenstaande merken! Gebruik code LUXURY20 bij het afrekenen. Alleen geldig op RRP, uitsluitingen zijn van toepassing.

Heeft u nog niet genoeg gehad van kerstcadeaus? Ontdek onze grote selectie luxe geschenksets die voor ieder wat wils bieden. Trakteer uzelf of de dierbaren in uw leven deze Kerst op iets speciaals.

KOOP HIER LUXE GESCHENKSETS.

Team LF
Schrijver en Expert
View Team LF's profile
lfint