Ontdek

Ontdek onze april ‘lente’ Beauty Box 2020

Ontdek onze april ‘lente’ Beauty Box 2020

De lente is officieel begonnen! Zeg hallo tegen warmere dagen, lichte ochtenden en bloemen die in bloei staan…

Geef jezelf deze maand de ultieme ‘thuis’ traktatie met onze april ‘lente’ Beauty Box. De box is gevuld met zes beauty producten, ter waarde van meer dan €70.

Zoals altijd bevat de box van deze maand onze Beauty Box ‘Edit’. Exclusief voor abonnees, boordevol tips, tricks en de nieuwste beauty trends die je het hele seizoen nodig hebt.

Lente box

*Spoiler Alert!*

We kunnen exclusief onthullen dat alle abonnees het Bellapierre Peach Blossom Palette (ter waarde van €32,99) en de Ameliorate Transforming Body Lotion (ter waarde van €4,50) zullen ontvangen.

Bellapierre Peach Blossom Palette

Met 3 shimmers en 1 matte tint, is dit Bellapierre oogschaduwpalet – exclusief gelanceerd in de lookfantastic Beauty Box van deze maand – de perfecte lente-toevoeging aan je make-up tasje.

Ameliorate Transforming Body Lotion

Deze rijke vochtinbrengende crème is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van keratosis pilaris (de droge, hobbelige huid die vaak op de achterkant van je armen wordt aangetroffen) en gebruikt melkzuur om dode huidcellen te verwijderen en een vernieuwde, zachte, gezonde huid te onthullen.

Hoe krijg je de ‘lente’ Beauty Box in handen?

Als je al bent geabonneerd, hoef je je zich geen zorgen te maken: je box voor april komt binnenkort op je deurmat. Waar wacht je nog op als je nog niet geabonneerd bent?

Meld je vandaag nog aan en verwen jezelf elke maand met fantastische producten!Anne

Anne

Schrijver en Expert

Sinds een aantal jaar heeft Anne een fascinatie voor alles wat met huidverzorging te maken heeft. Van de nieuwste technologieën van FOREO tot ouderwetse body brushes, alles is het waard om eens te proberen. Haar interesse komt voort uit de overtuiging dat een goede look begint bij een mooie huid; wanneer je huid op z'n best is, komt de rest vanzelf.