Ga door naar belangrijkste inhoud
Advies

De self-isolation beauty survival guide

De self-isolation beauty survival guide
Anne
Schrijver en Expert4 jaar geleden
View Anne's profile

Aangezien gezondheidsexperts ons hebben aangeraden om zoveel mogelijk binnen te blijven vanwege het coronavirus (of COVID-19), ga je waarschijnlijk op zoek naar allerlei hacks om jezelf bezig te houden. Omdat je meer tijd hebt dan normaal, zal je lichaam zich aanpassen aan een nieuwe routine en kan het gemakkelijk zijn om onze dagelijkse gewoontes te verwaarlozen. Tijdens self-isolation kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om geen make-up te dragen - maar dat betekent niet dat je hele beauty routine moet worden vergeten! Of je nu verplicht bent om thuis te werken of gewoon voorzichtig bent door binnen te blijven, bekijk onze self-isolation beauty suvival guide...

Blijf schoon

Hygiëne is ontzettend belangrijk, dus zorg ervoor dat je je handen regelmatig gedurende ten minste 20 seconden wast om verspreiding van ziektekiemen of bacteriën te voorkomen. Deze 2-in-1 Mauli Rituals Reawaken Hand and Body Wash is het perfecte product voor je badkamer of keuken. Als je je handen regelmatig wast, kunnen ze droog of ruw worden. Deze hand en body wash is echter gemaakt met een mix van meer dan 80% biologische ingrediënten, waardoor het vriendelijker is voor je huid. Daarnaast is dit product vrij van parabenen, sulfaten en chemische conserveringsmiddelen - een must-have voor elk huishouden.

Blijf gezond

Voor je lichaam zorgen is net zo belangrijk als het verzorgen van je huid. Self-isolation betekent dat je niet naar de sportschool kan gaan of regelmatig kunt sporten, daarom is het verstandig om dagelijks home-workouts te doen. Een andere manier om voor je lichaam te zorgen is door het nemen van vitamines en gezondheidssupplementen. De Perricone MD Omega Supplements hebben ontstekingsremmende eigenschappen die helpen om je humeur te verbeteren, de cardiovasculaire gezondheid te behouden en de huid te hydrateren. Zorg ervoor dat je de instructies leest voordat je de supplementen neemt.

Ontspan je geest

Het is normaal om je op dit moment een beetje gestrest of angstig te voelen, dus het is belangrijk om zelfisolatie te gebruiken als een tijd om te ontspannen en je geest tot rust te brengen. Begin met ochtendmeditatie, lees een boek of luister naar kalmerende muziek. Je huis opfrissen kan ook helpen om je humeur te verbeteren. De Sanctuary Spa Room Linen Spray is vermengd met kalmerende aroma's. Spray het rond uw huis, op kussens en gordijnen voor een kalmerende, geurige ervaring.

Wees milieuvriendelijk

Minimaliseer verspilling terwijl je thuis bent door te kijken naar milieuvriendelijke alternatieven voor je gebruikelijke beauty producten. Wissel bijvoorbeeld gezichtsdoekjes om met de Magnitone WipeOut Microvezel Reinigingsdoek. Dit pakket met drie doeken helpt make-up te verwijderen met warm water. Je kunt ze daarnaast in de was doen, waardoor ze herbruikbaar zijn. Bovendien hebben ze antibacteriële eigenschappen om kruisbesmetting te helpen voorkomen.

Wees vindingrijk

Als je dat nog niet bent, is dit een goed moment om vindingrijk te zijn met je beauty producten. Vermijd het creëren van voorraden of het in bulk kopen van alles en nog wat, en wees in plaats daarvan vindingrijk door te kijken naar jumbo-alternatieven voor de producten die je koopt. De Pixi Retinol Tonic wordt geleverd in een grotere fles van 250ml die je voor €23,95 kunt kopen. Dit betekent dat je kunt verdubbelen zonder te verspillen en tegelijkertijd meer voor je geld krijgt. De Retinol Tonic laat je huid daarnaast ook nog eens zacht en stralend aanvoelen.

Anne
Schrijver en Expert
View Anne's profile
Sinds een aantal jaar heeft Anne een fascinatie voor alles wat met huidverzorging te maken heeft. Van de nieuwste technologieën van FOREO tot ouderwetse body brushes, alles is het waard om eens te proberen. Haar interesse komt voort uit de overtuiging dat een goede look begint bij een mooie huid; wanneer je huid op z'n best is, komt de rest vanzelf.
lfint