Ga door naar belangrijkste inhoud
Ontdek

Vier Singles Day 2019 bij lookfantastic Nederland!

Vier Singles Day 2019 bij lookfantastic Nederland!
Anne
Schrijver en Expert4 jaar geleden
View Anne's profile

Waarschijnlijk ken je het fenomeen Black Friday wel, elk jaar in november vind dit grote shopping evenement plaats. Maar, nu is er ook een andere shopping gerelateerde dag in november die steeds populairder lijkt te worden; Singles Day!

Wat is Singles Day?

Singles Day is van origine een Chinese feestdag die volledig draait om hoge kortingen en shoppen. Deze dag is voornamelijk populair onder jonge vrijgezelle Chinezen, op deze dag vieren zij namelijk dat ze trots en blij zijn met hun single bestaan.

Elk jaar wordt Singles Day gevierd op 11 november, de reden daarvoor is dat het nummer '1' een individueel individu representeert.

Singles Day bij lookfantastic Nederland

Speciaal voor dit shopping evenement heeft lookfantastic een Exclusive Singles Day Beauty Box uitgebracht. De box is gevuld met 7 full-sized producten van de beste merken op lookfantastic, waaronder de Retinol Tonic van Pixi, The Inkey List Polyglutamic Acid en het Diamond VIP Mask van Starskin.

De box heeft een waarde van wel €350 en is nu te bestellen voor maar €76! Verwen jezelf of verras een vriend of vriendin dus op Singles Day met deze heerlijke selectie aan producten.

Koop je liever afzonderlijk producten, in plaats van een box vol? Speciaal voor deze feestlijke dag kan je profiteren van extra hoge kortingen op al onze producten, dus zorg dat je onze website goed in de gaten houdt! Hieronder hebben we een lijstje van must-buy producten op Singles Day opgesteld!

Morphe X Jeffree Star The Jeffree Star Artistry Palette

De iconische beauty guru Jeffree Star heeft samen met Morphe een prachtig palette uitgebracht. Het palette bevat zowel neutrale als kleurrijke tinten die allen sterk gepigmenteerd zijn, met The Jeffree Star Artistry Palette zit je dus altijd goed. Scoor 'm met korting tijdens Singles Day en creëer de meest prachtige looks.

ESPA Beauty Sleep

"Beauty sleep in a jar", aldus ESPA. Dit product is perfect voor de koude wintermaanden, tijdens je slaap voedt de crème je huid intensief met onder andere Hyaluronic Acid en vitamine C waardoor je de volgende dag wakker wordt met een gehydrateerde en stralende huid. Breng de crème aan voordat je gaat slapen en laat de rest over aan ESPA Beauty Sleep.

La Roche-Posay Ultimate Blemish Free Skin Bundle

Deze producten van La Roche-Posay beloven een gezonde en gladde huid voor degenen die last hebben van een gevoelige of vette huid. De set bestaat uit een Cleansing Gel, Effaclar Duo+ en Effaclar Clarifying Lotion die gericht zijn op het aanpakken van onzuiverheden, zodat je weer stralend en zelfverzekerd voor de dag kan komen. Wat is nou een betere manier om jezelf of iemand anders te verwennen op Singles Day?

Bulldog Original Beard Balm

Heb jij, je vriend of man een prachtige baard, maar kan 'ie wel wat verzorging gebruiken? Ga voor de Original Beard Balm van Bulldog. Deze niet-vette en snel absorberende formule is perfect voor het hydrateren en zacht maken van elke baard!

NEOM Organics Tranquillity Bath Foam

Als er iets relaxed is, dan is het wel het nemen van een bad. Dit heerlijk geurende badschuim van NEOM Organics bestaat voor 74% uit natuurlijke ingrediënten en bevat een combinatie van marshmallow, aloë bladeren, kokosnoot en zoete amandel. De kalmerende melanges van lavendel, zoete basilicum en jasmijn dragen bovendien bij aan een diepe slaap. Wat ons betreft dus een uitstekend product om jezelf of iemand anders mee te verwennen!

Anne
Schrijver en Expert
View Anne's profile
Sinds een aantal jaar heeft Anne een fascinatie voor alles wat met huidverzorging te maken heeft. Van de nieuwste technologieën van FOREO tot ouderwetse body brushes, alles is het waard om eens te proberen. Haar interesse komt voort uit de overtuiging dat een goede look begint bij een mooie huid; wanneer je huid op z'n best is, komt de rest vanzelf.
lfint