Ga door naar belangrijkste inhoud
Ontdek

Ontdek de lookfantastic Oktober Beauty Box 2019

Ontdek de lookfantastic Oktober Beauty Box 2019
Anne
Schrijver en Expert4 jaar geleden
View Anne's profile

Droom jij er van om elke maand nieuwe producten te testen? Dat kan nu met onze Beauty Box; deze zit vol met producten die het absoluut waard zijn om te proberen.

Door je te abonneren op de Beauty Box ontdek je nieuwe merken én leer je hoe je je skincare routine verder uit kan breiden. Al vanaf €15,50 per maand kan je maandelijks een nieuwe box met een totale waarde van €60 aan producten ontvangen. Dat wil jij toch ook?

De Beauty Box van deze maand staat in het teken van het thema 'Cosmic', alle producten in deze box zijn dan ook "out of this world". Zoals gewoonlijk bevat de box daarnaast de nieuwste editie van het modetijdschrift ELLE, zodat je op de hoogte blijft van alle fashion, beauty, health en entertainment trends.

Hieronder hebben we alle producten van de Oktober Beauty Box editie voor je op een rijtje gezet.

OhK! Chok Chok Holographic Fibre Face Mask

Hou jij van sheet maskers? Komt dat even goed uit, want deze maand bevat de Beauty Box het holografische sheet masker van OhK!. Het masker bevat Hyaluronic Acid en citrus oliën als sinaasappelschil, bergamot en mandarijnschil, het is dan ook het ideale product voor een stralende huid en een mooie glow.

Dit product is cruelty free en vegan friendly.

Look Good Feel Better Angled Blending Brush

Met deze kwast creëer je de beste looks. De kwast is speciaal ontwikkeld voor het perfect contouren en blenden van je oogschaduw en kan dan ook niet ontbreken in jouw kwasten collectie. Look Good Feel Better is een goed doel dat focust op de ondersteuning van vrouwen die lijden onder de zichtbare bijwerkingen van behandelingen tegen kanker.

EOS Shimmer Sphere Lip Balm (Shimmer Coral, Shimmer Pearl, Shimmer Iridescent of Crystal Vanilla Orchid)

We kennen het allemaal; droge lippen tijdens de wintermaanden. Daarom bevat de Beauty Box van deze maand een lippenbalsem van EOS, zodat je je deze maand geen zorgen hoeft te maken over schrale lippen. De Crystal Vanilla Orchid variant van dit product bevat shea boter, kokosnoot en avocado olie voor een subtiele tint en glans.

theBalm Multi-Purpose Powder in Alternative Rock ‘Take it for Granite’, Foiled Again Eyeshadow in ‘Red Handed’ of ‘Mary-Lou Manizer’

Geef je make-up een "out of this world" upgrade met deze sterk gepigmenteerde multifunctionele oogschaduw. Gebruik je blending kwast en creëer een prachtige look met deze poeders.

Polaar The Genuine Lapland Hand Cream

Deze handcrème is ontwikkeld door vrouwen uit Lapland en is perfect voor handen die vaak droog aanvoelen. Dit product zit boordevol arctische bessen die je handen intensief voeden en beschermen. De crème trekt bovendien snel in waardoor je handen gehydrateerd en zacht aanvoelen zonder plakkerig te zijn.

WetBrush Mini Detangler Original

Het formaat van deze borstel doet niet af aan de kwaliteit. Of je haar nou nat of droog is, dit product komt door elk soort haar heen en verwijdert knopen moeiteloos. Doordat de borstel zo klein is past 'ie makkelijk in je tas, zo ben je er van verzekerd dat je haar er ongeacht de weersomstandigheden altijd prachtig uitziet.

Anne
Schrijver en Expert
View Anne's profile
Sinds een aantal jaar heeft Anne een fascinatie voor alles wat met huidverzorging te maken heeft. Van de nieuwste technologieën van FOREO tot ouderwetse body brushes, alles is het waard om eens te proberen. Haar interesse komt voort uit de overtuiging dat een goede look begint bij een mooie huid; wanneer je huid op z'n best is, komt de rest vanzelf.
lfint