Ga door naar belangrijkste inhoud
Advies

Alles wat u wilt weten over oogschaduw!

Alles wat u wilt weten over oogschaduw!
Yuliya
Schrijver en Expert2 jaar geleden
View Yuliya's profile

Welkom in de wereld van oogschaduw! Als onmisbaar onderdeel van veel oogmake-up-looks is oogschaduw een must-have in elke make-uptas. Met oogschaduw zorgt u altijd voor een bijzonder kleurenaccent, en de glittervarianten laten elk gezicht stralen! Wij willen de meest gestelde vragen van make-upfans over oogschaduw, oogmake-up en de meest trendy looks beantwoorden. Waarop wachten we nog? Met ons wordt u een oogschaduw-prof!

 

Hoe wordt oogschaduw aangebracht?

Hoe belangrijk is het om de juiste accessoires te kiezen om oogschaduw aan te brengen? Het antwoord? Essentieel voor het succes van uw make-uplook! In deze blog leggen wij uit welke soorten oogborstels het beste geschikt zijn voor verschillende functies, zoals het aanbrengen en mengen. Ook hebben we het over het gebruik van primer bij oogmake-up. Bovendien leert u de verschillende texturen van oogschaduw kennen. Afhankelijk van de consistentie heeft oogschaduw een ander effect en moet het met verschillende tools op het ooglid worden aangebracht: compacte poederoogschaduw, losse poederoogschaduw, crème oogschaduw en oogschaduw in stiftvorm.

 

Glitteroogschaduw

De populairste oogschaduw aller tijden: de glitter oogschaduw! Of u nu een alledaagse of een party-look opmaakt: glitter oogschaduw benadrukt u gelaatstrekken en geeft uw complete look een vleugje glamour. In deze bijdrage vindt u alle tips voor een oogmake-up met glitter oogschaduw, kleur bij kleur, eyeliner en superglitter. En dat is niet alles: u wordt een echte prof in het gebruik van glitter oogschaduw. Omdat dit soort oogschaduw door de microglitters een heel speciale textuur en samenstelling heeft, laat het team van LOOKFANTASTIC u de beste technieken zien om een gelijkmatig effect op het hele ooglid te krijgen!

Mis de beste oogpallets niet: alleen op lookfantastic.nl!

 

 

Hoe maken we smokey eyes op?

De zeer populaire oogmake-up-look, die we altijd wel ergens goed voor is: de tijdloze smokey eyes!

Vergeet niet om vóór de oogschaduw concealer aan te brengen. U kan deze als primer gebruiken, om de kleur van uw huid effen te maken en breng een beetje ervan onder de wenkbrauwen aan. Zo creëert u een highlight en een contrast met de donkere kleuren van de smokey oogschaduw.

Stap voor stap komt u dichter bij de perfecte smokey eyes!

 

Hoe creëert u een cut crease make-up?

 

Hebt u al eens gehoord van de cut crease make-up? Deze techniek komt uit de jaren '60 en voert u in een paar simpele stappen uit. Het gaat erom dat er een duidelijke lijn over het ooglid wordt getrokken om de ogen diepte en een verleidelijke touch te geven. Breng gewoon een lichte oogschaduw in een lichte kleur naar keuze, of zelfs een concealer op het midden van uw ooglid aan. Kies dan een donkere oogschaduw en breng deze aan in de oogplooi door een lijntje te trekken en het lichtjes te vervagen. En voilà, dat is het!

Hier zijn een paar oogschaduw-bestsellers die u kunt gebruiken:

 

Yuliya
Schrijver en Expert
View Yuliya's profile
lfint