Ga door naar belangrijkste inhoud
Ontdek

6x de beste mineral make-up musthaves

6x de beste mineral make-up musthaves
Anne
Schrijver en Expert4 jaar geleden
View Anne's profile

Mineral make-up is de laatste jaren steeds populairder geworden, genoeg reden voor ons om er een blog post aan te wijden dus! Een formule van een mineral product bestaat uit zeer kleine mineralen zoals ijzeroxiden, zinkoxide, talk en titaniumoxide.

Wat is het verschil tussen traditionele make-up en mineral make-up?

Het voornaamste verschil tussen traditionele make-up en mineral make-up is de laatste vrij is van conserveermiddelen en irriterende stoffen. Het komt dan ook waarschijnlijk niet als een verrassing dat mineral make-up populair is onder degenen met een gevoelige, acné-gevoelige of geïrriteerde huid. Bovendien kan mineral make-up helpen om overtollige oliën te absorberen, dus is het ook ideaal voor een vette of gecombineerde huid.

Omdat ook wij zo'n fan zijn, hebben we de beste minderal make-up producten voor je onder elkaar gezet.

bareMinerals Illuminating Mineral Veil

Hou jij niet van een dikke laag make-up en wil je het liefst je natural look perfectioneren? bareMinerals Illuminating Mineral Veil is het perfecte product om op natuurlijke wijze een stralende airbrush look te creëren. Dit doorzichtige, lichte en niet-cakeachtige poeder is ontworpen om op zichzelf of bovenop de bareMinerals SPF 15 foundation te worden gebruikt.

bareMinerals GEN NUDE™ Glow Blusher

Als je een natuurlijk ogende blush wil gebruiken die je jukbeenderen tegelijkertijd definitie geeft, dan is deze glow blusher het ideale product voor jou. bareMinerals GEN NUDE™ Glow Blusher is lichtgewicht en duurzaam, daarnaast is de formule verkrijgbaar in een breed scala aan tinten. Breng je natuurlijke schoonheid naar een nieuw level met dit populaire product van bareMinerals.

INIKA Long Lash Vegan

Vegan mascara van kwaliteit kan soms moeilijk te vinden zijn. INIKA heeft daar nu verandering in gebracht met deze zijdezachte en  gemakkelijke mascara. INIKA Long Lash Vegan geeft je wimpers het volume, de boost en de lengte die ze nodig hebben om er op hun best uit te zien. Dit product zit bovendien vol met gezonde vitamines en oliën, zodat je wimpers er niet alleen geweldig uitzien, maar ze ook met elk gebruik worden gevoed.

INIKA Certified Organic Cream Illuminisor

Voed je huid en geef je jukbeenderen een gezonde glow met de INIKA Certified Organic Cream Illuminisor. Deze highlighter laat je huid op een natuurlijke manier stralen en is ideaal voor het creëren van een prachtige look. Last but not least is dit product biologisch, vegan, halal en cruelty free.

Lily Lolo Laid Bare Eye Palette

De Laid Bare Eye Palette van Lily Lolo is perfect voor het creëren van een prachtige en subtiele smokey eye look. Deze compacte set bevat een spiegel en 8 verschillende tinten die zijn ontworpen voor alle oogkleuren en huidtinten. Dankzij de zorgvoldig uitgekozen kleuren kan dit palette voor elke stijl of gelegenheid gebruikt worden.

Lily Lolo Vegan Lipstick

Met de Lily Lolo Vegan Lipsick voeg je niet alleen een stralende kleur toe aan je lippen, maar voedt en hydrateer je ze ook. Op deze manier zien je lippen er niet alleen beter uit, ze voelen ook zachter aan en worden beschermd tegen alles dat de huid in je dagelijkse omgeving kan schaden. Met 6 prachtige tinten, zul je er gegarandeerd de kleur vinden die je nodig hebt om je look te af te maken.

Anne
Schrijver en Expert
View Anne's profile
Sinds een aantal jaar heeft Anne een fascinatie voor alles wat met huidverzorging te maken heeft. Van de nieuwste technologieën van FOREO tot ouderwetse body brushes, alles is het waard om eens te proberen. Haar interesse komt voort uit de overtuiging dat een goede look begint bij een mooie huid; wanneer je huid op z'n best is, komt de rest vanzelf.
lfint