Ga door naar belangrijkste inhoud
Advies

De beste SPFs voor je gezicht, haar en lichaam

De beste SPFs voor je gezicht, haar en lichaam
Anne
Schrijver en Expert4 jaar geleden
View Anne's profile

Elke keer wanneer we met dermatologen en huidverzorgingsdeskundigen spreken, herinneren ze ons er allemaal consequent aan dat SPFs een essentieel onderdeel van onze beauty routine moet zijn. Een stap die vaak kan worden overgeslagen of vergeten. Zonnebrandcrème moet echter het hele jaar door worden gebruikt om je huid te kunnen beschermen tegen schade door de zon en vroegtijdige veroudering. Om deze reden hebben we een lijstje met onmisbare SPFs voor je op een rijtje gezet, zodat je je gezicht, haar én lichaam kan beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

De beste SPFs voor je gezicht

La Roche-Posay Anthelios Ultra-Light Invisible Fluid SPF50+ Sun Cream 50ml

De La Roche-Posay Anthelios Ultra-Light Invisible Fluid SPF50 is ideaal voor de gevoelige huid en biedt meerdere voordelen voor de huid. Deze lichte formule glijdt soepel over de huid om het te kunnen beschermen en hydrateren. Daarnaast trekt het snel in, voelt het niet plakkerig of zwaar aan en werkt het perfect onder make-up.

Shiseido Clear Stick UV Protector 15g

De Shiseido Clear Stick UV Protector is een onmisbare zomerse essential, speciaal ontworpen om meerdere malen per dag aan te brengen. Dit is een niet-comedogene formule die geschikt is voor alle huidtypes, de formule is transparant en kan onder of over make-up aangebracht worden. Dit product geeft je huid bovendien een zijdezacht gevoel en trekt snel in.

REN Clean Screen Mineral SPF30 Mattifying Broad Spectrum Face Sunscreen

In de afgelopen jaren hebben we een ongelooflijke groei gezien in minerale SPFs, waarbij REN's Clean Screen Mineral SPF30 voorop loopt als een minerale, veganistische en dierproefvrije formule. De verpakking is zelfs gemaakt van gerecycled plastic.

Zowel de ingrediënten als de matte afwerking van dit product zijn fantastisch. Dit product kan gebruikt worden als dagelijkse SPF30 voor het gezicht. De zachte, effectieve ingrediënten maken de formule daarnaast ideaal voor alle huidtypes.

Elizabeth Arden Eight Hour Lip Protectant Stick

Naast het beschermen van je gezicht, lopen je lippen ook het risico op schade door de zon. De Elizabeth Arden Eight Hour Lip Protectant Stick bedekt de lippen met een voedende balsem die herstelt, voedt en beschermt tegen de zon. De ingrediënten zijn gekozen vanwege hun helende en hydraterende eigenschappen, waaronder vitamine E, die ervoor zorgen dat je lippen het hele jaar door glad en beschermd blijven.

De beste SPFs voor je lichaam

Vichy Idéal Soleil Protective Solar Water

Snel te gebruiken, multifunctioneel en direct hydraterend; het Vichy Idéal Soleil Protective Solar Water is een fantastisch product voor de warmere maanden. Door de SPF50-eigenschappen, hyaluronzuur en vichy-mineraliserend water te combineren in een handige spuitfles, is dit een zonnebrandproduct dat ontzettend makkelijk is om aan te brengen. De huid is merkbaar zachter en volledig klaar voor de zon.

UltraSun SPF50+ Extreme Sun Lotion

Vochtrijk, waterbestendig, niet plakkerig; er zijn zoveel voordelen aan de UltraSun SPF50 + Extreme Sun Lotion. Dit product trekt snel in en biedt een goede bescherming tegen zonnestralen. De grote fles is ideaal voor lange reizen of voor dagelijks gebruik thuis.

De beste SPFs voor je lichaam

Wanneer je van plan bent in direct zonlicht te gaan, adviseren de experts om een hoed te dragen, maar het is ook belangrijk om na te denken over het gebruik van een SPF om je haar te beschermen. Blootstelling aan zonnestralen leidt namelijk vaak tot hitteschade en voortijdige kleurvervaging.

Aveda Sun Care Protective Hair Veil

De Aveda Sun Care Protective Hair Veil biedt lichtgewicht zonbescherming tot wel zestien uur en werkt als een onzichtbare laag ter bescherming tegen schadelijke UVA / UVB-filters. De hydraterende ingrediënten werken ook om het haar te verzachten en te ontwarren.

Wella Professionals INVIGO Sun UV Hair Color Protection Spray

De Wella Professionals INVIGO Sun UV Hair Color Protection Spray is ontworpen voor een volledige zonverzorgingshaarroutine. Dit product minimaliseert de effecten van blootstelling aan de zon door elke lok van bescherming te voorzien. De formule is verrijkt met pro-vitamine B5, dit ingrediënt helpt om de levendigheid, hydratatie en algehele gezondheid van het haar te behouden. Breng het product voor het beste resultaat enkele minuten voor blootstelling aan de zon aan.

Ontdek het volledige assortiment zonnebrandproducten om ervoor te zorgen dat je het hele jaar door beschermd bent tegen de zon.

Anne
Schrijver en Expert
View Anne's profile
Sinds een aantal jaar heeft Anne een fascinatie voor alles wat met huidverzorging te maken heeft. Van de nieuwste technologieën van FOREO tot ouderwetse body brushes, alles is het waard om eens te proberen. Haar interesse komt voort uit de overtuiging dat een goede look begint bij een mooie huid; wanneer je huid op z'n best is, komt de rest vanzelf.
lfint