Ga door naar belangrijkste inhoud
Ontdek

Ontdek de lookfantastic februari Amour Beauty Box

Ontdek de lookfantastic februari Amour Beauty Box
Anne
Schrijver en Expert4 jaar geleden
View Anne's profile

Het is de maand van liefde…

 

Vier Valentijnsdag in februari met onze ‘Amour’ Beauty Box. Gevuld met 6 producten die je simpelweg geweldig laten voelen! ❤️️

Zoals altijd is de box van deze maand meer dan €55 waard en bevat het ons Beauty Box tijdschriftje - exclusief voor abonnees, gevuld met tips, tricks en de nieuwste beauty trends die je door het seizoen heen nodig zal hebben.

Amour Beauty Box

*Spoiler Alert!*

We kunnen nu al onthullen dat onze Amour Beauty Box de ESPA Detoxifying Body Oil en Naobay Gentle Facial Toner zal bevatten!

Masseer op een schone huid, bij voorkeur in de ochtend, om uw spieren te verstevigen en te kalmeren. Dit product is geformuleerd met een mix van aromatische oliën als Juniper Berry en Cypress om je zintuigen te verrassen.

Breng deze voedende toner twee keer per dag na het reinigen aan om de verbazingwekkende 4-in-1-voordelen te voelen - het verwijderen van make-up, tonen, verzachten en het hydrateren van je teint.

Hoe krijg je de Beauty Box van februari in handen?

Als je al bent geabonneerd, hoef je je geen zorgen te maken; je februari box zal binnenkort worden bezorgd. Als je nog niet bent geabonneerd, waar wacht je dan nog op?

Meld je vandaag nog aan en verwen jezelf elke maand met fantastische producten!

Anne
Schrijver en Expert
View Anne's profile
Sinds een aantal jaar heeft Anne een fascinatie voor alles wat met huidverzorging te maken heeft. Van de nieuwste technologieën van FOREO tot ouderwetse body brushes, alles is het waard om eens te proberen. Haar interesse komt voort uit de overtuiging dat een goede look begint bij een mooie huid; wanneer je huid op z'n best is, komt de rest vanzelf.
lfint