Ga door naar belangrijkste inhoud
Advies

5 essentiële biologische en natuurlijke ingrediënten

5 essentiële biologische en natuurlijke ingrediënten
Anne
Schrijver en Expert4 jaar geleden
View Anne's profile

Biologische huidverzorging wordt steeds breder verkrijgbaar in de beauty industrie. Terwijl beauty fans de kracht van natuurlijke actieve ingrediënten ontdekken, merken beauty brands dit op. Deze ontwikkeling heeft vervolgens de weg vrijgemaakt voor een aantal fantastische nieuwe productlanceringen. Om je te helpen de beste biologische en natuurlijke ingrediënten te vinden, hebben we een gids gemaakt die je alles vertelt wat je moet weten.

Tijm

In de skincare wereld staat tijm bekend om zijn helende en stralende eigenschappen. Dit maakt het ingrediënt bijzonder effectief op de vette en gecombineerde huid. We houden van de Garnier Organic Thyme Perfecting Toner, omdat de tijm in de formule gecertificeerd biologisch, ethisch verantwoord is. Daarnaast is de fles gemaakt van 100% gerecycled plastic en is 'ie recyclebaar. Breng voor het beste resultaat deze zuiverende toner na het reinigen op jehuid aan en geniet van zuiverende matterende voordelen.

Citroengras

Citroengras zit boordevol vitamine A en C, wat betekent dat het een ideaal huidverzorgingsingrediënt is als je op zoek bent naar glans, verheldering en controle over je oliepeil. De Garnier Organic Lemongrass Gel Wash verwijdert op zachte wijze onzuiverheden zonder de natuurlijke balans van de huid te verstoren. De natuurlijke geur van deze reiniger is opbeurend, stimulerend en kan worden gebruikt in combinatie met de Garnier Organic Lemongrass Moisturizer.

Omdat Lemongrass voedende eigenschappen heeft, is het ook een belangrijk ingrediënt in veel lichaamsverzorgingsproducten zoals de Dr. Hauschka Lemongrass Vitalising Body Milk.

Argan Oil

Het gebruik van biologische en natuurlijke arganolie in je beauty routine is één van de beste manieren om je huid te voeden. Het kan in pure vorm worden aangebracht of wordt ook vaak gemengd met complementaire ingrediënten.

Korenbloem

Biologische korenbloem heeft een overvloed aan voordelen voor de huidverzorging, van verzachten tot kalmeren van de huid. De Sanoflore Aciana Botanica Divine Bare Skin Gentle Cleansing Milk is samengesteld met biologisch korenbloemextract en zonnebloemzaadolie om een zeepvrije dagelijkse reiniger te creëren die geschikt is voor alle huidtypes. Door make-up direct te verwijderen, voelt het gezicht onmiddellijk schoon en wordt het aangevuld met vocht. De formule hoeft niet worden afgespoeld, wat het een gemakkelijke stap in je avond beauty routine maakt.

Banaan

Als je van de geur van banaan houdt, zul je dol zijn op de Garnier Ultimate Blends Nourishing Hair Food Banana Shampoo. Deze shampoo is je ultieme redder in nood en is ook nog eens vegan, bestaande uit een 98% natuurlijke mix. Zoals de naam al zegt, voedt het je haar met essentiële voedingsstoffen en houdt het je haar glanzend. Je lokken voelen merkbaar gezonder en mooi schoon aan. Banaan is een geweldig natuurlijk ingrediënt om te gebruiken in je haarverzorgingsroutine, omdat het rijk is aan vitamine E en een heerlijk zoete geur heeft.

Ontdek de volledige collectie Garnier Organic skincare en het bredere assortiment van bestverkochte Garnier haar-, lichaams- en zonnebrandproducten.

Anne
Schrijver en Expert
View Anne's profile
Sinds een aantal jaar heeft Anne een fascinatie voor alles wat met huidverzorging te maken heeft. Van de nieuwste technologieën van FOREO tot ouderwetse body brushes, alles is het waard om eens te proberen. Haar interesse komt voort uit de overtuiging dat een goede look begint bij een mooie huid; wanneer je huid op z'n best is, komt de rest vanzelf.
lfint