Ga door naar belangrijkste inhoud
Ontdek

lookfantastic Valentijnsdag Gift Guide 2020

lookfantastic Valentijnsdag Gift Guide 2020
Anne
Schrijver en Expert4 jaar geleden
View Anne's profile

Of je het nu met die ene speciale persoon viert, een avondje met de meiden doorbrengt of een beetje tijd voor jezelf neemt, Valentijnsdag draait om het verwennen van degenen waar je van houdt; en welke betere manier om die finishing touch toe te voegen dan met het perfecte cadeau? Om je op weg te helpen met het vinden van dit cadeau hebben we een lijstje van onze favoriete producten samengesteld.

Voor haar

De Yves Saint Laurent Rouge Volupte Shine Lipstick is verrijkt met zes voedende oliën en zorgt zowel voor de lippen als voor een vollere en glanzende uitstraling. Het langhoudende pigment is verkrijgbaar in 27 gepassioneerde tinten, variërend van subtiele nudes tot gedurfde roodtinten. De formule glijdt soepel op de lippen voor een vlekkeloze dekking. Het is het perfecte romantisch verparkte luxe geschenk.

Eisenberg Tentation Eau de Parfum is een verleidelijke en vrouwelijke geur die de zintuigen prikkelt. De parfum is doordrenkt met sensuele tonen van Bergamot, Pink Pepper en Jasmine, melanges die doen verlangen naar meer.

Je kunt bijna niet fout gaan met een Laura Mercier cadeau deze Valentijnsdag. De weelderige set bevat twee van hun verzachtende Body Butters; Amandel en Kokosnoot en Ambre Vanille. Met deze heerlijk geurende producten wordt de huid van top tot teen gevoed.

Voor hem

Jij zult net zoveel van dit verleidelijke en mannelijke cadeau houden als hij. Stronger With You EDT van Armani is doordrenkt met Caradmom, Peppercorn en Violet Leaves met een vleugje vanille en is daarmee de perfecte mix van zoet en kruidig. Deze parfum straalt charisma en zelfvertrouwen uit en is daarmee het ideale cadeau voor de moderne man.

Geef je geliefde gevoede lippen deze Valentijnsdag met Burt's Bees Ultra Conditioning Lip Balm. Het is klinisch bewezen dat deze formule tot 4 uur lang hydrateert, daarmee is het de perfecte lippenbalsem voor onderweg die niet vaak hoeft te worden bijgewerkt. De balsem is verrijkt met Shea en Cacaoboter om de lippen glad en zacht te maken zonder gebruik te maken van irriterende smaakstoffen of geurstoffen.

Dit cadeau is perfect voor pre-date nachtverzorging; het Baxter of California DE Safety Razor houdt je geliefde verzorgd en vrij van sneetjes. Met twee verschillende randen voor stylingprecisie is het scheerapparaat zowel nauwkeurig als niet irriterend. Het product is verpakt in een elegante geschenkdoos zodat je niks hoeft in te pakken - een echte last-minute levensredder!

Couples who clay together, stay together. Deze Redken Styling Rough Clay is ontworpen voor een flexibele fixatie waardoor het haar er mat en niet vet uitziet. Of ze nu op zoek zijn naar die out-of-bed look of proberen het glad te strijken, de formule zal het haar in hun gewenste stijl brengen terwijl het sterk en gezond blijft.

Treat Yourself

De nieuwe Love Me Lipstick lijn van MAC is ontworpen om zelfliefde en respect te bevorderen en daarmee hét cadeau dat iedereen zichzelf dit jaar zou moeten geven. De 24 prachtige tinten zijn krachtig en reflecteren elk een andere persoonlijkheid, zodat je je hart op je lippen kunt dragen. De Lipstick is verrijkt met Argan Oil en ziet er niet alleen geweldig uit, maar voedt bovendien de lippen en maakt ze voller en gezond.

Plan een date in met Smile Makers voor deze Valentijnsdag en een echte Romantic die niet stopt totdat je klaar bent. Deze vibrator is ontworpen voor maximaal plezier dankzij de gebogen kop en de snelheid. Hij is super stil en discreet verpakt en daarmee de ultieme affaire waar niemand iets van af hoeft te weten.

We voelen ons allemaal op ons best met een beetje extra sparkle. Verwen jezelf met het NYX Professional Makeup Ultimate Eyeshadow Palette op deze Valentijnsdag. Laat je creativiteit de vrije loop gaan met 16 hoogwaardige pigmenten, waaronder een reeks gedurfde kleuren en glinsterende metallics. Neem de tijd om je look te perfectioneren en mix en combineer de betoverende kleuren voor een eye catching eye look.

Ervaar puur geluk in de slaapkamer op Valentijnsdag; een volledige nachtrust. De Espa Sleep Experience set is het verwenpakket dat je volledig ontspannen en gebalanceerd laat voelen, waardoor je gemakkelijk in een diepe, herstellende slaap afdrijft. De set bevat een nachtelijk hydratatietherapiemasker en een geavanceerde nachtbooster om het gezicht te behandelen terwijl je slaapt, zodat je wakker wordt met een gladdere, gelijkmatigere teint. Bovendien bevat de set verzachtende bad- en lichaamsoliën om de zintuigen te kalmeren.

Stuur jezelf het perfecte verwencadeau deze Valentijnsdag met de lookfantastic Valentijnscollectie. Met een totale waarde van €300 is dit hét ultieme luxe cadeau zonder de luxe prijs. Met cult favoriete merken zoals PIXI en Benefit, zal het gegarandeerd liefde op het eerste gezicht zijn.

Anne
Schrijver en Expert
View Anne's profile
Sinds een aantal jaar heeft Anne een fascinatie voor alles wat met huidverzorging te maken heeft. Van de nieuwste technologieën van FOREO tot ouderwetse body brushes, alles is het waard om eens te proberen. Haar interesse komt voort uit de overtuiging dat een goede look begint bij een mooie huid; wanneer je huid op z'n best is, komt de rest vanzelf.
lfint