Ga door naar belangrijkste inhoud
Ontdek

5 x de beste producten van ESPA voor in huis

5 x de beste producten van ESPA voor in huis
Anne
Schrijver en Expert4 jaar geleden
View Anne's profile

Het fijnste om tijdens de gure wintermaanden te doen is op de bank neerploffen, een dekentje over je heen trekken en relaxen met eventueel een boek. Nu de winter eraan komt, is het dan ook tijd om alles in te slaan om die koude dagen en nachten zo gezellig mogelijk te maken.

Voor het creëren van de complete ervaring heeft ESPA een reeks aan heerlijke geuren voor in huis op de markt gebracht. Aan ons dus de taak om de beste producten uit dit assortiment voor je op een rijtje te zetten.

Wat zijn de beste producten voor in huis?

1. Restorative Home Infusion – Exclusive2.Energising Experience – Exclusive3.Energising Home Infusion – Exclusive4.Soothing Home Infusion – Exclusive5. Pamper Night In – Exclusive

5x de beste producten van ESPA voor in huis

    Anne
    Schrijver en Expert
    View Anne's profile
    Sinds een aantal jaar heeft Anne een fascinatie voor alles wat met huidverzorging te maken heeft. Van de nieuwste technologieën van FOREO tot ouderwetse body brushes, alles is het waard om eens te proberen. Haar interesse komt voort uit de overtuiging dat een goede look begint bij een mooie huid; wanneer je huid op z'n best is, komt de rest vanzelf.
    lfint