Ga door naar belangrijkste inhoud
Ontdek

Love is in the air – de lookfantastic Valentijnscollectie

Love is in the air – de lookfantastic Valentijnscollectie
Anne
Schrijver en Expert4 jaar geleden
View Anne's profile

Geef jezelf wat liefde deze Valentijnsdag…

 

Maak kennis met de lookfantastic Valentijnscollectie - gevuld met 6 luxueuze full-sized producten waar je dol op bent.

Deze limited edition Beauty Box bestaat uit populaire merken als Benefit, Sarah Chapman en Dr. Brandt, zodat je jezelf kan verwennen met een reeks aan heerlijke producten.

Wat zit er in de Valentijnscollectie?

PIXI Hello Beautiful Face Palette: La Angel – ter waarde van €28,45

Met 15 tinten - 12 voor de ogen, 3 voor het gezicht - helpt dit PIXI-palet je een eindeloos aantal make-uplooks te creëren. Vitamine E zorgt ervoor dat je teint gehydrateerd blijft en maakt elke tint natuurlijk en bouwbaar.

ECOOKNG Eye Cream (30ml) – ter waarde van €58

Pak donkere kringen, fijne lijntjes en wallen aan met deze ECOOKING oogcrème. Dit product is geformuleerd met kokosolie, vitamine A en glycerine zodat het moeiteloos in kan trekken en ondersteuning biedt aan de collageenproductie.

Color Wow Dream Filter Treatment (200ml) – ter waarde van €29,95

Gebruik deze Color Wow behandeling vóór het wassen om metalen en mineralen te verwijderen die dofheid veroorzaken. Deze formule werkt in slechts 3 minuten, daarnaast is het geschikt voor alle haartypes en kleuren en zal je haar er na gebruik helderder en minder beschadigd uitzien.

Benefit Cookie Highlighter – ter waarde van €32,45

Deze ultra-fijne highlighter is geschikt voor elke huidskleur en geeft je de ultieme glow. Je teint ziet er direct stralend en gezond uit dankzij de champagnekleur met lichte glans.

Sarah Chapman Skinesis Intense Hydrating Booster (30ml) – ter waarde van €75,95

Geef je huid de nodige TLC met dit lichtgewicht, olievrije Sarah Chapman serum. Dit product zit boordevol ingrediënten om je huid er soepeler en lichter uit te laten zien. De slimme formule beschermt bovendien tegen bacteriën en irriterende stoffen.

Dr. Brandt Microdermabrasion (60g) – ter waarde van €75,95

Deze Dr. Brandt exfoliant is geformuleerd met professionele kristallen die tot op een dieper niveau in je huid doordringen. De formule werkt daarmee perfect tegen de veroudering van de huid. Masseer 2 minuten op een vochtige huid en zie fijne lijntjes en rimpels verminderen en plaats maken voor een stralende huid.

Anne
Schrijver en Expert
View Anne's profile
Sinds een aantal jaar heeft Anne een fascinatie voor alles wat met huidverzorging te maken heeft. Van de nieuwste technologieën van FOREO tot ouderwetse body brushes, alles is het waard om eens te proberen. Haar interesse komt voort uit de overtuiging dat een goede look begint bij een mooie huid; wanneer je huid op z'n best is, komt de rest vanzelf.
lfint