Ga door naar belangrijkste inhoud
Ontdek

Uw CeraVe-huidverzorgingsroutine voor minder dan 60 euro!

Uw CeraVe-huidverzorgingsroutine voor minder dan 60 euro!
Yuliya
Schrijver en Expert1 jaar geleden
View Yuliya's profile

Vooral de laatste jaren is huidverzorging voor velen van ons een echte prioriteit geworden. Geen wonder, want wie wil geen stralende en gezonde huid? Soms is het echter niet zo gemakkelijk om te weten op welke producten u kunt vertrouwen - vooral wanneer ze prijzig zijn, willen we geen verkeerde aankoop doen. Maar moet goede een huidverzorging altijd veel geld kosten? Wij zeggen: nee, dat hoeft zeker niet!

Wij nemen u vandaag mee door de wereld van CeraVe -huidverzorging, met een selectie van producten voor elke stap in uw schoonheidsroutine. Ontdek een complete huidverzorgingsroutine met CeraVe-producten voor minder dan 60 euro.

Stap 1: Cleanser

Elke goede huidverzorgingsroutine begint met een goede gezichtsreiniging. Reinigen dient om make-up alsook dode huidcellen, vuil en onzuiverheden te verwijderen die na een lange dag op het huidoppervlak achtergebleven zijn. Ongeacht uw huidtype is dit een belangrijke stap die u niet mag overslaan. Stem uw reinigingsroutine af op uw persoonlijke huidbehoeften en vind de perfecte cleanser voor u met behulp van onze blogpost: de juiste CeraVe cleanser voor uw huidtype.

Welke CeraVe Cleanser zouden wij aanbevelen? De best verkopende CeraVe Hydrating Cream-to-Foam Cleanser!

 

 

Wij stellen aan u voor: de perfecte reiniger voor de normale tot droge huid! De hydraterende CeraVe-reiniger is de musthave van de CeraVe-collectie. Het verwijdert zelfs de meest hardnekkige make-up door in de poriën te dringen en ze te ontdoen van vuil. De unieke, crèmige formule verandert bij het aanbrengen in een zacht en effectief schuim. Hyaluronzuur helpt het vochtgehalte van de huidbarrière weer in balans te brengen - voor een vlekkeloos resultaat!

Stap 2: Serum

Serums zijn een geweldige manier om uzelf en uw huid diep te voeden. Ze bevatten belangrijke ingrediënten die verschillende huidproblemen helpen bestrijden, zoals puistjes, een extreem droge huid, vlekjes of rimpels. Vergeet niet om altijd een serum in uw huidverzorgingsroutine op te nemen, zoals het CeraVe Hydrating Hyaluronic Acid Serum.

 

 

Het hydraterende CeraVe-serum is geschikt voor alle huidtypes en is ontwikkeld om het vochtgehalte in de huid te herstellen. Het serum werkt onmiddellijk: dankzij de werking van hyaluronzuur, vitamine B5 en de MVE-technologie wordt het vocht tot 24 uur lang beter vastgehouden voor een gladde, zachte en gehydrateerde huid. Zoals alle CeraVe-producten is het serum zeer zacht voor de huid, bevat het geen parfum en is het niet-comedogeen.

Stap 3: Oogcrème

Een andere belangrijke stap in de huidverzorgingsroutine is het behandelen van de oogcontouren. Dit gebied is zeer gevoelig en heeft nood aan producten die zich uitsluitend daarop richten. Vele factoren kunnen het uiterlijk van de oogcontouren beïnvloeden: stress, slaapgebrek, een gevorderde leeftijd. Daarom moeten we er elke dag aandacht aan besteden. Uit de CeraVe-collectie hebben we de CeraVe Eye Repair Cream gekozen.

 

 

De oogcrème van CeraVe is ideaal om dagelijks donkere kringen en wallen te verminderen. Aanbevolen door dermatologen over de hele wereld en bekroond met het National Eczema Association Seal of Acceptance™ , is deze oogcrème een van de meest populaire producten in het CeraVe-assortiment. Dankzij de niet-vette consistentie smelt deze verzorgende crème snel in de huid en komen de actieve bestanddelen en wonderlijke middelen vrij: essentiële ceramiden, hyaluronzuur en een botanisch en marine complex.

Stap 4: Hydraterende Verzorging

Er wordt vaak gedacht dat hydratatie alleen nodig is voor de droge huid en niet voor de vette huid. Maar we weten dat het probleem van een vette huid de talgproductie is, niet het vochtgehalte dat elke dag moet worden aangevuld. Of u nu een droge, vette of gemengde huid hebt, hydratatie blijft een essentiële stap in elke huidverzorgingsroutine. Vergeet niet dat een vochtinbrengende crème ook kan dienen als een primer voor uw make-up. En wat met de altijd geliefde CeraVe Facial Moisturising Lotion?

 

 

Deze crème is bijzonder geschikt voor de normale en droge huid. Het maakt de huid voller en bindt het nodige vocht, waardoor de huid zacht wordt. Wat is er zo bijzonder aan deze crème? Zijn SPF 25. De crème helpt niet alleen de natuurlijke huidbarrière te versterken en te herstellen om vochtverlies te voorkomen, maar beschermt ook tegen uv-schade.

Ontdek alle CeraVe-producten op LOOKFANTASTIC!

Yuliya
Schrijver en Expert
View Yuliya's profile
lfint