Ga door naar belangrijkste inhoud
Advies

De juiste CeraVe-reiniger voor uw huidtype

De juiste CeraVe-reiniger voor uw huidtype
Yuliya
Schrijver en Expert1 jaar geleden
View Yuliya's profile

De eerste stap in elke huidverzorgingsroutine? Zonder twijfel de cleanser!

Een grondige reiniging van het gezicht is misschien wel de belangrijkste en meest noodzakelijke stap. Reinigingsproducten maken de weg vrij voor serums, vochtinbrengende crèmes of behandelingen en helpen de huid ontdoen van vuil en talg die kunnen zorgen voor verstopte poriën of puistjes. Maar omdat verschillende huidtypes verschillend kunnen reageren op ingrediënten, is het belangrijk dat u de juiste cleanser voor uw huid gebruikt om irritatie, een droge huid of een teveel aan talg te voorkomen. Wij bij CeraVe, het door dermatologen ontwikkelde merk, hebben samengewerkt met de experts op het gebied van de gevoelige huid om u te helpen de juiste cleanser voor uw huidtype te kiezen en de meest heldere, stralende teint te krijgen die mogelijk is. Ontdek de wondere wereld van de CeraVe-producten!

Voor de ruwe en oneffen huid

CeraVe SA Smoothing Cleanser with Salicylic Acid

 

 

Als uw huid gevoelig is voor oneffenheden en ruwe plekjes, helpt deze Smoothing Cleanser, uw teint te egaliseren en de huid weer zacht te maken. De formule bevat drie belangrijke ingrediënten die de huid hydrateren en beschermen:

  1. Hyaluronzuur: draagt 1000 keer zijn gewicht in water en dringt diep door in de lagen van de lederhuid om de huid te hydrateren en het vocht daar vast te houden voor een zachte en soepele huid.
  2. Salicylzuur: verwijdert op milde wijze dode huidcellen en vuil en helpt overtollig talg onder controle te houden, waardoor de huid fris en schoon blijft.
  3. Essentiële ceramiden (1,3 &6-II): helpen de natuurlijke huidbarrière, die met de jaren zwakker kan worden, te herstellen. Zij helpen het vocht vast te houden en voorkomen dat irriterende stoffen of agressieve invloeden van buitenaf de huid beschadigen.

De schuimende cleanser droogt niet uit, heeft een evenwichtige pH-waarde en is getest op allergieën, waardoor hij geschikt is voor zowel gezicht als lichaam.

Voor de vette huid

CeraVe Foaming Facial Cleanser

 

 

Als u snel last hebt van overtollig talg of puistjes, probeer dan de CeraVe Foaming Cleanser . De dermatologisch ontwikkelde schuimende cleanser reinigt de poriën grondig en verwijdert overtollige olie, vuil en make-up voor een zuivere huid. De formule bevat hyaluronzuur om de huid te hydrateren en te voorkomen dat ze ruw en droog wordt, drie essentiële ceramiden om de natuurlijke huidbarrière in stand te houden en te beschermen, en niacinamide om de huid te kalmeren en roodheid en puistjes te verminderen. Niacinamide helpt ook overtollige talgproductie onder controle te houden om toekomstige puistjes te voorkomen. De formule bevat geen parfum en is niet-comedogeen, waardoor ze zelfs geschikt is voor de meest gevoelige huidtypes.

Voor de droge huid

CeraVe Hydrating Cleanser

 

 

De door de National Eczema Association goedgekeurde Hydrating Cleanser is een echt reddingsmiddel voor wie last heeft van een droge huid . De zeepvrije formule reinigt en hydrateert op milde wijze om vuil en restjes te verwijderen zonder de huid uit te drogen of te belasten. De cleanser bevat hyaluronzuur om te hydrateren en te helpen vocht vast te houden, zodat de huid niet uitdroogt, alsook drie essentiële ceramiden om de natuurlijke huidbarrière te herstellen en haar te beschermen tegen uitdroging, vervuiling en irritatie. De niet-schuimende, pH-neutrale cleanser bevat bovendien ook MVE-technologie (Multivesicular Emulsion) voor een gecontroleerde en constante afgifte van voedende en hydraterende ingrediënten gedurende de dag om te voorkomen dat het vochtgehalte van de huid daalt.

Voor de normale tot droge huid

CeraVe Hydrating Cream-to-Foam Cleanser

 

 

De Cream-to-Foam Cleanser is een rijke, schuimende crème die effectief vuil en onzuiverheden verwijdert zonder de natuurlijke huidbarrière te verstoren - perfect voor de reiniging aan het einde van de dag en het verwijderen van hardnekkige make-up. De cleanser op basis van aminozuren dringt de poriën binnen om vuil te verwijderen en bevat hyaluronzuur om het vochtgehalte van de huid op peil te houden en te herstellen. De formule bevat ook dezelfde beschermende en voedende ceramiden als de Hydrating Cleanser alsook de revolutionaire MVE-technologie van het merk.

Shop alle CeraVe-reinigingsproducten op LOOKFANTASTIC!

Yuliya
Schrijver en Expert
View Yuliya's profile
lfint