Ga door naar belangrijkste inhoud
Advies

Moederdag beauty gift guide 2020

Moederdag beauty gift guide 2020
Anne
Schrijver en Expert4 jaar geleden
View Anne's profile

Moeders; ze gaven ons leven, en alsof dat nog niet genoeg was zijn ze er ook nog eens altijd om je dag te redden met hun bovennatuurlijke krachen - denk aan ogen hun achterhoofd. Daarom willen we er aankomende 10 mei (Moederdag!) ervoor zorgen dat alle moeders zich gewaardeerd voelen voor alles wat ze voor ons doen met een speciale Moederdag gift guide.

lookfantastic The Royal Box

Hoe verras je je moeder nu beter dan met een box vol met heerlijke producten? De lookfantastic The Royal Box heeft een totale waarde van €230 en is nu verkrijgbaar voor maar €65! De box bevat onder andere de populaire FOREO Luna Play, wat wil een moeder nog meer?

Lancôme La Vie est Belle Eau de Parfum Gift Set

De nieuwe Lancôme La Vie est Belle Eau de Parfum is doordrenkt met tonen van peer en braambes, vermengd met Pallida Iris en oranjebloesem. De geur vangt de essentie van een vers boeket bloemen in een slanke, met bloemblaadjes versierde fles. Verpakt met dezelfde geurende bodylotion en douchegel, zegt deze perfecte roze cadeauset dat je om haar geeft.

MAC Mother’s Day Lip Kits

Elke vrouw heeft een statement lip kit in haar make-up tas nodig en MAC heeft er eenje speciaal voor Moederdag ontworpen. De kit bevat een primer om te hydrateren, een potlood om te schetsen en hun iconische crème Lipstick voor algehele vollere lippen. De kit is verkrijgbaar in rood en wordt geleverd in een elegante verpakking.

Roger&Gallet Juicy Bloom Bundle

Met inbegrip van hun nieuwe Gingembre Exquis Extrait de Cologne, is de Roger&Gallet Juicy Bloom Bundle een frisse mix van bloemen- en citrusnoten, perfect voor de komende lente- en zomermaanden dus. De bundel is ontworpen door Nathalie Lorson, een deskundige Franse parfumeur. Het is dan ook geen verrassing dat de cologne en de shower gel een heerlijke luxe geur hebben.

Rituals The Ritual of Sakura Renewing Ritual

Geïnspireerd door tradities uit oude Aziatische culturen, is Rituals hét merk dat synoniem staat voor ontspanning. The Ritual of Sakura Renewing Ritual is het complete douche- en lichaamsregime voor ultieme gelukzaligheid, iets wat je moeder zonder twijfel verdiend. Verpakt met subtiele geuren van Cherry Blossom, zullen de verzorgende producten de huid zacht en gerevitaliseerd maken.

Chantecaille Just Skin Tinted Moisturiser SPF

Van voeden in de ochtend tot haasten naar werk; moeders zijn altijd druk in de ochtend. Maak hun leven een beetje makkelijker met deze lichtgewicht Tinted Moisturizer van Chantecaille. Verrijkt met hydraterende en antioxiderende ingrediënten, evenals SPF 15, voedt en beschermt de moisturizer de huid terwijl het een gladde finish creëert. Met dit product bespaar je je moeder kostbare minuten in de ochtend!

Bekijk het volledige assortiment aan Moederdag cadeaus op lookfantastic.

Anne
Schrijver en Expert
View Anne's profile
Sinds een aantal jaar heeft Anne een fascinatie voor alles wat met huidverzorging te maken heeft. Van de nieuwste technologieën van FOREO tot ouderwetse body brushes, alles is het waard om eens te proberen. Haar interesse komt voort uit de overtuiging dat een goede look begint bij een mooie huid; wanneer je huid op z'n best is, komt de rest vanzelf.
lfint