Ga door naar belangrijkste inhoud
Ontdek

De lookfantastic x Estée Lauder Limited Edition Beauty Box

De lookfantastic x Estée Lauder Limited Edition Beauty Box
Anne
Schrijver en Expert4 jaar geleden
View Anne's profile
Voor een mooie huid, is timing alles…

We introducteren de lookfantastic x Estée Lauder Limited Edition Beauty Box - gevuld met 6 nachtelijke luxueze skincare producten die perfect zijn voor een relaxed avondje thuis.

Wat zit er in de lookfantastic x Estée Lauder Limited Edition Beauty Box?

Revitalizing Supreme + Crème (30ml) – ter waarde van €58,45

Deze voedende crème met Moringa Plant Extract verbetert de elasticiteit van de huid, waardoor deze steviger aanvoelt. Lijnen en rimpels worden bovendien zichtbaar verminderd, waardoor de huid er prachtig en gerevitaliseerd uitziet.

Advanced Night Micro Foam Cleanser (100ml) – ter waarde van €33,45

Deze verzorgende formule verandert in een zacht, luchtig schuim dat make-up en onzuiverheden moeiteloos verwijdert. Daarnaast zuivert dit product het huidoppervlak diep voor een gezonde gloed. De krachtige formule spoelt bovendien gemakkelijk af en laat de huid schoon, zacht en verfrist achter.

Advanced Night Repair PowerFoil Mask (1 pack) – ter waarde van €19

Reset je huid met dit innovatieve wekelijkse behandelingsmasker. De huid ziet er onmiddellijk frisser en vernieuwd uit. De wereldwijde primeur: PowerFoil. Hoogwaardig foliemasker met folie aan de achterkant creëert een beschermende barrière, waardoor de krachtige technologieën snel en diep in het huidoppervlak kunnen doordringen en helpen hydratatie vast te houden.

Advanced Night Repair Serum (7ml) – ter waarde van €13

Krachtig AM/PM serum voor een stralende, jeugdig ogende huid. Advanced Night Repair helpt de huid 's nachts te vernieuwen en het overdag te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Dit product laat je huid onmiddelijk stralen, hydrateert intens en helpt de belangrijkste tekenen van huidveroudering te verminderen.

Advanced Night Repair Eye Cream (3ml) – ter waarde van €11

Een lichtgewichte crème die de zichtbare impact van gebrek aan slaap, UV-straling, vervuiling en zelfs blauw licht bestrijdt. Het gaat daarnaast tekenen van oogveroudering tegen en hydrateert gedurende 24 uur. Ten slotte beschermt deze formule tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Micro Essence (15ml) – ter waarde van €8

Deze lotion helpt de basis van de huid te vernieuwen en versterken, wat zorgt voor een jeugdige glow. De formule trekt snel in en helpt de huid opnieuw in balans te brengen. Last but not least levert dit product een diepe concentratie van exclusieve Micro-Nutrient Bio-Ferment om de huid te kunnen voeden en op te peppen.

Anne
Schrijver en Expert
View Anne's profile
Sinds een aantal jaar heeft Anne een fascinatie voor alles wat met huidverzorging te maken heeft. Van de nieuwste technologieën van FOREO tot ouderwetse body brushes, alles is het waard om eens te proberen. Haar interesse komt voort uit de overtuiging dat een goede look begint bij een mooie huid; wanneer je huid op z'n best is, komt de rest vanzelf.
lfint