Ontdek

Ontdek ‘The Science of Beauty’ Limited Edition Beauty Box

Ontdek ‘The Science of Beauty’ Limited Edition Beauty Box

‘The Science of Beauty’ Limited Edition Beauty Box bevat een reeks aan heerlijke producten die je zintuigen prikkelen en je volledig tot rust laten komen.

De box heeft een totale waarde van €240 en bevat 5 full-sized producten en 2 samples van luxe merken. Haal de box nu in huis voor maar €70!

‘The Science of Beauty’ Limited Edition Beauty Box

  • Avant PH Balancing & Brightening Rose Infusion Day Mist
  • Neom Real Luxury Fragrance
  • Christophe Robin Hydrating Melting Mask with Aloe Vera
  • Medik8 Hydr8 B5
  • Magicstripes Magnetic Youth Mask
  • Molton Brown Body Wash + Body Lotion Vetiver & Grapefruit

Avant PH Balancing & Brightening Rose Infusion Day Mist

'The Science of Beauty' Avant PH Balancing & Brightening Rose Infusion Day Mist

De trots van deze box is de luxe PH Balancing & Brightening Rose Infusion Day Mist van Avant. De formule bevat roos om dode huid te verwijderen en de huid een glans te geven. De spray is te gebruiken als middel om te hydrateren, maar kan ook als fixing spray worden gebruikt. Spray op het gezicht vanaf een afstand van 25 cm.

Neom Real Luxury Fragrance Candle

'The Science of Beauty' Neom Real Luxury Fragrance Candle

Alle luxe kaarsen van NEOM gebruiken de kennis van aromatherapie om je welzijn te vergroten met pure essentiële oliën. De kaarsen branden langzaam en zonder schadelijke stoffen uit te stoten. De kaars in deze box laat je volledige tot rust komen met zijn heerlijke geur.

Christophe Robin Hydrating Melting Mask with Aloe Vera

'The Science of Beauty' Christophe Robin Hydrating Melting Mask with Aloe Vera

Dit haarmasker gebruikt de natuurlijke kracht van aloë vera, vitamines, aminozuren en lijnzaadolie om het haar diep te hydrateren en het elastischer te maken zonder het te verzwaren. Het haarmasker bestaat voor 98% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Medik8 Hydr8 B5

'The Science of Beauty' Medik8 Hydr8 B5

Dit power serum bevat de ultieme vochtbooster: hyaluronzuur. Dit van nature voorkomende suikermolecuul houdt 1000 keer zijn gewicht in water vast en kan het aan de huid afgeven. Vitamine B5 zorgt er ook voor dat het vocht in de huid blijft en herstelt het beter.

Magicstripes Magnetic Youth Mask

'The Science of Beauty' Magicstripes Magnetic Youth Mask

Dit speciale masker heeft een opvallend geheim ingrediënt – magneten! Deze en andere ingrediënten zoals gehydrolyseerd collageen, treulose, hyaluronzuur, vitamine E, aloë en niacinamide stimuleren de bloedcirculatie, waardoor rimpels worden verlicht en de huid goed wordt gehydrateerd

Molton Brown Body Wash + Body Lotion Vetiver & Grapefruit

'The Science of Beauty' Molton Brown Body Wash + Body Lotion Vetiver & Grapefruit

Molton Brown staat bekend om luxe, langdurige geuren die alle zintuigen verwennen. De gloednieuwe geur “Vetiver & Grapefruit” is gebaseerd op de topnoten van grapefruit, kardemom en witte peper, middennoten van neroli, roos en lychee, evenals basisnoten van vetiver, ceder en amber. Een waar feest voor de zintuigen waar je van kunt genieten.Anne

Anne

Schrijver en Expert

Sinds een aantal jaar heeft Anne een fascinatie voor alles wat met huidverzorging te maken heeft. Van de nieuwste technologieën van FOREO tot ouderwetse body brushes, alles is het waard om eens te proberen. Haar interesse komt voort uit de overtuiging dat een goede look begint bij een mooie huid; wanneer je huid op z'n best is, komt de rest vanzelf.