Ga door naar belangrijkste inhoud
Advies

Is de oogschaduw van Natasha Denona het geld waard?

Is de oogschaduw van Natasha Denona het geld waard?
Anne
Schrijver en Expert4 jaar geleden
View Anne's profile

Als je geobsedeerd bent met make-up (wie is dat niet?!), zul je ongetwijfeld een behoorlijke collectie oogschaduwpaletten hebben opgebouwd. En als het gaat om het spenderen van je geld aan een nieuw beauty product, heb je waarschijnlijk wel een ruwe schatting in gedachten. Maar zou je bereid zijn om meer dan €240 uit te geven voor een oogschaduwpalet? Ja, we zijn serieus. Sinds de Natasha Denona make-up op de lookfantastic website is verschenen, is dit de vraag van iedereen.

Met paletten variërend van €49 tot €243, verandert deze luxe cosmeticalijn van de wereldberoemde make-upartiest Natasha Denona de beauty game compleet. Maar is een oogschaduwpalet van Natasha Denona echt het geld waard? Bij team lookfantastic zeggen vinden we van wel! Laat ons je vertellen waarom...

Deskundig ontworpen

Wanneer je een oogschaduwpalet koopt, bedenk je je dan hoe deze gemaakt wordt? Meestal worden make-upformules gemaakt door wetenschappers en deskundige merkvertegenwoordigers, met zeer weinig input van de merkoprichters zelf. Natasha Denona, geboren in Kroatië, is echter trots op de hoeveelheid betrokkenheid die ze heeft bij de ontwikkeling van haar beauty producten.

Natasha maakt alle formules helemaal opnieuw, wat betekent dat elk palet met de hand is gemaakt met ingrediënten die voldoen aan de behoeften van beautyjunkies en make-upartiesten over de hele wereld. Bovendien zijn de paletten gemaakt in Italië - de meest high-end locatie om luxe cosmetica te produceren.

Gebruiksvriendelijk

De afmetingen van elke oogschaduw in een Natasha Denona palet zijn aanzienlijk groter dan de afmetingen van concurrerende oogschaduwmerken, wat betekent dat je palet langer meegaat dan de meeste. Daarnaast is elk oogschaduwpalet samengesteld op basis van specifieke looks. Met het Metropolis palet kunnen bijvoorbeeld elke 4 tinten die horizontaal, verticaal, diagonaal of in quads samenkomen worden gecombineerd om de perfect glam look te creëren.

100% dierproefvrij & vrij van parabenen

We weten hoe belangrijk het is om voor onze planeet te zorgen - net zoals Natasha Denona. Alle cosmetica van Natasha Denona zijn 100% dierproefvrij, wat betekent dat er geen ingrediënten op dieren worden getest en dat de ingrediëntenleveranciers niet op dieren testen. Daarnaast zijn alle make-upformules van Natasha Denona van hoge kwaliteit en vrij van parabenen (een groep chemische middelen) of allergenen, waardoor elk product veilig op de huid kan worden gebruikt.

Luxe ingrediënten

De metallic oogschaduw van Natasha Denona is ongeëvenaard. Natasha's unieke formule van geplette parels en kristallen geeft haar oogschaduw een intense metallic afwerking - in tegenstelling tot andere cosmeticamerken die glitter en andere synthetische materialen in hun formules gebruiken.

A-lijst goedgekeurd

Als het goed genoeg is voor de sterren, is het goed genoeg voor ons. Natasha Denona oogschaduwpaletten zijn geliefd bij de meest glamorous sterren van Hollywood: van Kim Kardashian en Dua Lipa tot Chrissy Teigen en Olivia Culpo.

Unieke texturen

Elk oogschaduwpalet van Natasha Denona heeft een fluweelzachte, gemakkelijk aan te brengen textuur die boterachtig zacht aanvoelt wanneer het op de huid wordt aangebracht. Natasha Denona oogschaduw is gemaakt met hydraterende eigenschappen en glijdt over het ooglid voor optimale textuurapplicatie.

De unieke formuleringen zorgen ervoor dat de oogschaduw niet uitdroogt of vouwen in de huid vormt, waardoor je een make-uplook krijgt die tot in de vroege uurtjes meegaat. Dit komt door het feit dat ze zijn geproduceerd met ingrediënten van de hoogste kwaliteit voor de meest luxueuze beauty ervaring.

Rijk pigment

Je hoeft geen tijd te besteden aan het opbouwen van je oogschaduw om maximale dekking te bereiken; de Natasha Denona-oogschaduw bestaat uit een buitengewoon rijk pigment dat onmiddellijk een intense, volledige dekking biedt. Omdat het pigment zo rijk is, is minder product vereist. Dit betekent dat je palet veel langer meegaat dan andere merken.

Kan je niet wachten om de oogschaduwpaletten zelf te proberen? Bekijk vandaag nog het volledige assortiment op lookfantastic.

Anne
Schrijver en Expert
View Anne's profile
Sinds een aantal jaar heeft Anne een fascinatie voor alles wat met huidverzorging te maken heeft. Van de nieuwste technologieën van FOREO tot ouderwetse body brushes, alles is het waard om eens te proberen. Haar interesse komt voort uit de overtuiging dat een goede look begint bij een mooie huid; wanneer je huid op z'n best is, komt de rest vanzelf.
lfint