CeraVe Oily Skin

3 resultaten

De sleutel tot een goede huidverzorgingsroutine speciaal voor de vette huid is een effectieve reiniger en een zachte moisturizer. CeraVe's productlijn voor de vette huid werd samengesteld om de reactieve huid mild te reinigen zonder de huid verder te irriteren. Bovendien bevat dit assortiment bundels, zodat je van meer dan één van CeraVe's eersteklas producten optimaal gebruik kunt maken.

Voor een huid die fris aanvoelt, shop je de CeraVe producten voor de vette huid.


Sorteer op

Products

 • CeraVe Foaming Cleanser with Niacinamide for Normal to Oily Skin 1000ml

  10% KORTING MET CODE: LFVIBE

  Bespaar 10% op geselecteerde beauty! *Korting berekend vanaf de adviesprijs. Aanbieding beperkt geldig.
  SHOP NU
  €33,95
 • CeraVe Cleanse the Day Away Duo

  10% KORTING MET CODE: LFVIBE

  Bespaar 10% op geselecteerde beauty! *Korting berekend vanaf de adviesprijs. Aanbieding beperkt geldig.
  SHOP NU
  4.5 Stars 4 Reviews
  €29,45
 • CeraVe Foaming Facial Cleanser 473ml

  20% KORTING | Code: LFVIBE

  Bespaar 20%* op geselecteerde producten | Code: LFVIBE

  *Alleen voor een korte periode. Voorwaarden en bepalingen zijn van toepassing.

  Shop nu
  4.76 Stars 17 Reviews
  €18,45

Het is vaak zo dat een huid met puistjes of een vette huid extra aandacht nodig heeft, omdat dit huidtype zowel gevoelig als reactief kan zijn.


De dubbele reinigingsmethode, bijvoorbeeld, is een uitstekende aanpak om een diepere reiniging te bereiken zonder specifieke huidproblemen zoals extreme gevoeligheid, droogheid of vlekkerigheid te verergeren, omdat het bestaat uit twee zachte reinigers: a) een olie, micellair water of crème, gevolgd door, b) een delicate gel of schuim cleanser.


CeraVe's best verkochte duo - CeraVe Foaming Double Cleansing Duo- is geïnspireerd op deze tweestaps reinigingsmethode en bevat een micellair reinigingswater en een schuimende cleanser. Deze twee producten zijn ideaal voor de vette huid en bevatten hydraterende ingrediënten zoals hyaluronzuur en niacinamide, die de huid allebei hydrateren en kalmeren. Bij gezamenlijk gebruik breken deze producten overtollig talg en vuil af om een schone en heldere teint te onthullen.


Tip: Om extra vocht in te sluiten en ervoor te zorgen dat de huid altijd fris aanvoelt, gebruik je een hydraterende crème zoals de CeraVe PM Facial Moisturising Lotion met Ceramiden als laatste stap van deze routine.