Ga door naar belangrijkste inhoud
Ontdek

Ontdek ‘LOOKFANTASTIC X ESPA Beauty Box’

Priscilla
Schrijver en Expert3 jaar geleden
View Priscilla's profile
Boost your mental wellbeing and find your inner calm…

Maak kennis met de LOOKFANTASTIC x ESPA Limited Edition Beauty Box - een samengestelde selectie van haar-, huid- en lichaamsverzorgingsbehandelingen die zichtbare resultaten opleveren en al je zintuigen prikkelen.

Gevuld met 6 full- en deluxe sample producten met een waarde van €140 en te koop voor slechts €70!

Ben je al geabonneerd op de Beauty Box? Bestel via je exclusieve email en gebruik jouw exclusieve abonnee korting om de box voor slechts €65 te kopen*

Ben je geen abonnee en wil je ook €5 korting op deze limited edition box? Abonneer op de Beauty Box en gebruik code ESPANEWSUB bij checkout!

Wat zit er in de LOOKFANTASTIC X ESPA box?

Optimal Skin Pro-Cleanser (100ml)

Ontdek de weg naar een stralende huid met deze essentiële 3-in-1 huidverzorging. Een effectieve gelreiniger, exfoliator en masker die de teint voeden, glad maken en zichtbaar verhelderen.

Pink Hair & Scalp Mud (55 ml) 

Een intensief mineraalrijk behandelingsmasker dat intensief conditioneert om het haar zacht en glad te maken en de hoofdhuid te voeden. Vitamine C-rijke waterkers en rode klei kalmeren en voeden de hoofdhuid, terwijl abrikozenpittenolie conditioneert om sterker, gezond ogend en handelbaar haar te bevorderen.

 

Overnight Hydration Therapy (55 ml) 

Een intensief hydraterend masker voor een nachtbehandeling om de huid weer verzorgd en stralend te laten aanvoelen. Cichoreiwortelextract helpt de natuurlijke barrièrefunctie van de huid te versterken, terwijl konjacwortel en hyaluronzuur hydrateren en verzachten, en vitamine C stimuleert de uitstraling.

Optimal Skin Pro-Serum (10 ml)

Ontdek de weg naar een stralende huid met Optimal Skin Pro-Serum. Een intens voedend serum dat de natuurlijke vochtbarrière van de huid versterkt.

 

24-Hour Replenishing Moisturizer (30 ml)

Een rijkelijk hydraterende gezichtscrème die de huid verfrist en zacht laat aanvoelen. Mirre, wierook en neroli vullen zich aan, terwijl vitamine E de huidbarrière helpt beschermen.

 

Positivity Bath & Body Oil (15ml)

De harmonieuze mix van etherische oliën bevat een geestverheffend aroma van jasmijn, gardenia en rozengeranium om een ​​uitbarsting van geluk te geven, terwijl de levendigheid van bergamot en zoete sinaasappel dienen als een geurige herinnering om je zegeningen te tellen.

 

Ben je overtuigd? Twijfel niet langer en koop de box want op is op!

Priscilla
Schrijver en Expert
View Priscilla's profile
lfint