Ga door naar belangrijkste inhoud
Ontdek

Welke droogshampoo is het beste voor mij?

Welke droogshampoo is het beste voor mij?
Anne
Schrijver en Expert5 jaar geleden
View Anne's profile

Late wekkers, on-the-go touch-ups en emergency momenten vereisen allemaal één product om het haar er fris uit te laten zien: droogshampoo. Ze zijn niet alleen geweldig voor het reinigen van vette lokken, maar ze helpen ook om textuur en volume toe te voegen. Ontdek hieronder wat de beste droogshampoo voor jou en je haartype is.

6 x de beste droogshampoos voor schoon haar

Ontdek de beste droogshampoo voor jou om je lokken schoon, veerkrachtig en gezond te houden.

Het beste voor de gevoelige hoofdhuid: Aveda Shampure Droogshampoo

Als je een vrij gevoelige hoofdhuid hebt, is de kans groot dat de meeste haarverzorgingsproducten het irriteren. Gelukkig bevat Aveda's Shampure Dry Shampoo een basis van 99,8% natuurlijk afgeleide ingrediënten. De ingrediënten verzachten pijnlijke hoofdhuid en houden de lokken tegelijkertijd schoon en veerkrachtig.

In tegenstelling tot de meeste droogshampoos, is dit een poederformulering die zorgt voor een schone finish zonder dat je haar kalkachtig aanvoelt.

Het beste voor vet haar: Vichy Dercos Nutrients Detox Droogshampoo

Vichy's Dercos Nutrients Detox Dry Shampoo is hypoallergeen en dermatologisch getest en daarmee perfect voor zowel de vette als gevoelige hoofdhuid.

Het bevat zuiverende kaolienklei en houtskool om overtollige olie en talg te absorberen, terwijl de vitaminerijke spirulina helpt om je lokken gezond en glanzend te houden.

Deze droogshampoo helpt ook om veerkracht en volume toe te voegen aan slap haar. We vinden het dan ook ideaal om dit product te gebruiken om van en naar kantoor te gaan.

Het beste voor een actieve lifestyle: Living Proof Perfect Hair Day Droogshampoo

Living Proof's Perfect Hair Day Dry Shampoo is speciaal ontwikkeld om lokken onmiddellijk op te frissen zonder kalkresten achter te laten. Om deze reden is het één van de beste droge shampoos is voor mensen met een actieve lifestyle.

Deze droogshampoo is vrij van chemische middelen zoals parabenen en siliconen en is bovendien geschikt voor gekleurd haar.

Het bevat de kenmerkende Triple-Action Cleansing Technology die olie, geur en zweet absorbeert om het haar volledig schoon, fris en gerevitaliseerd te laten aanvoelen.

Het beste voor gekleurd haar: Shu Uemura Art of Hair Color Lustre Dry Cleaner

Shu Uemura's Art of Hair Color Lustre Dry Cleaner is perfect als je je haar hebt gekleurd. Deze droogshampoo is dan ook kleurveilig en geschikt voor alle haartypes.

Het zit vol met doorschijnende micro fijne poeders die niet alleen overtollige olie absorberen, maar dankzij hun transparantie ook geen witte, matte gloed op het haar achterlaten.

Dit product is perfect voor het revitaliseren van olieachtige lokken. Het is de ultieme haarverzorging voor het boosten van zowel je haar als je haarkleur.

Het beste voor fijn haar: Klorane Oatmilk Droogshampoo

Fijn haar kan zelfs door de zachtste formules worden verzwaard. Dit betekent dat je gerichte producten nodig hebt om je lokken veerkrachtig en volumineus te houden.

Klorane's Oatmilk Dry Shampoo is een formulering met havermelk die zacht wordt zonder het haar overmatig te verzwaren. Op deze manier blijft je haar vol volume.

Gemicroniseerde poeders absorberen overtollige olie zonder dat het haar er kalkachtig uitziet. Deze droogshampoo is dan ook perfect voor late wake-ups en touch-ups voor onderweg.

Het beste voor reizen: OUAI Dry Shampoo Foam

OUAI's Dry Shampoo Foam in handig reisformaat is ideaal voor wanneer je op zakenreis of vakantie gaat.

De verpakking is TSA-approved en bevat de beroemde op schuim gebaseerde droge shampoo die vettig haar verandert in veerkrachtig lokken in één eenvoudige stap.

Dankzij de panthenol om te hydrateren en de vulkanische mineralen om overtollige olie te absorberen is dit de perfecte droogshampoo voor schoon en glanzend haar. Dit product is bovendien perfect omdat gemakkelijk productophopingen te verwijderen.

Last but not least bevat het de kenmerkende geur van OUAI, waardoor je haar de hele dag lang heerlijk fris ruikt.

Anne
Schrijver en Expert
View Anne's profile
Sinds een aantal jaar heeft Anne een fascinatie voor alles wat met huidverzorging te maken heeft. Van de nieuwste technologieën van FOREO tot ouderwetse body brushes, alles is het waard om eens te proberen. Haar interesse komt voort uit de overtuiging dat een goede look begint bij een mooie huid; wanneer je huid op z'n best is, komt de rest vanzelf.
lfint