Ga door naar belangrijkste inhoud
Ontdek

10 x de beste parfum cadeausets voor de feestdagen

10 x de beste parfum cadeausets voor de feestdagen
Anne
Schrijver en Expert4 jaar geleden
View Anne's profile

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook fantastisch ruikt, om deze reden hebben we dan ook een reeks aan heerlijke parfums en parfum cadeausets in ons assortiment. Bij lookfantastic Nederland weten we maar al te goed dat het matchen van je kleding net zo belangrijk is als het matchen van de geuren die je draagt. Het krijgen van een parfum cadeauset is dus hartstikke ideaal, deze sets bevatten namelijk een parfum én een body lotion of ander heerlijk product in dezelfde geur.

Nu kerst voor de deur staat, is dit het ideale moment om een parfum cadeauset te geven, of dat nou aan jezelf is of iemand anders! Hieronder hebben we de beste parfum cadeausets voor hem en haar voor je op een rijtje gezet.

10 x de beste parfum cadeausets

1. Marc Jacobs Daisy Dream Eau de Toilette 50ml Gift Set2. Chloé Eau de Parfum 50ml Gift Set3. Calvin Klein Eternity for Women Eau de Toilette 30ml Gift Set 4. Lacoste L'Homme 50ml Gift Set5. Tom Ford Noir Extreme Collection6. Hugo Boss BOSS The Scent Eau de Toilette Gift Set7. Yves Saint Laurent Libre Eau de Parfum 50ml Gift Set8. Laura Mercier Luxe Ultime Almond Coconut Milk Luxe Body Collection 9. Elizabeth Arden Ceramide Gift Set 60 Capsules10. Jean Paul Gaultier Le Male Eau de Toilette Gift Set

    Anne
    Schrijver en Expert
    View Anne's profile
    Sinds een aantal jaar heeft Anne een fascinatie voor alles wat met huidverzorging te maken heeft. Van de nieuwste technologieën van FOREO tot ouderwetse body brushes, alles is het waard om eens te proberen. Haar interesse komt voort uit de overtuiging dat een goede look begint bij een mooie huid; wanneer je huid op z'n best is, komt de rest vanzelf.
    lfint