Ga door naar belangrijkste inhoud
Ontdek

Wat zijn de beste producten van The INKEY List?

Wat zijn de beste producten van The INKEY List?
Anne
Schrijver en Expert4 jaar geleden
View Anne's profile

Cruelty-free, betaalbaar en zo effectief. The INKEY List heeft skincare teruggebracht in zijn meest eenvoudige vorm zodat je jouw huid precies kan geven wat het nodig heeft.

Het complete assortiment is geliefd bij zowel beauty redacteuren als influencers en omvat enkele van 's werelds meest begeerde huidverzorgingsingrediënten; Hyaluronic Acid, Squalane en Retinol. Elk serum, lotion of toner is vernoemd naar één must-have ingrediënt dat essentieel is voor de formule, hierdoor is het super gemakkelijk om het overzicht aan ingrediënten in je routine op te nemen.

Wat zijn de beste producten?

Om je te helpen de perfecte producten voor jouw huidtype te vinden en je eigen routine op te bouwen, hebben we een overzicht samengesteld van de 10 beste producten van The INKEY List die een gezondere en helderdere huid beloven.

10 x de beste producten van The INKEY List

  1. Hyaluronic Acid Serum
  2. Retinol Serum
  3. Glycolic Acid Toner
  4. Vitamin C Serum
  5. Rosehip Oil Face Oil
  6. Caffeine Eye Serum
  7. Salicylic Acid Cleanser
  8. Collagen Booster
  9. Tumeric Moisturiser
  10. Squalane Face Oil
    Anne
    Schrijver en Expert
    View Anne's profile
    Sinds een aantal jaar heeft Anne een fascinatie voor alles wat met huidverzorging te maken heeft. Van de nieuwste technologieën van FOREO tot ouderwetse body brushes, alles is het waard om eens te proberen. Haar interesse komt voort uit de overtuiging dat een goede look begint bij een mooie huid; wanneer je huid op z'n best is, komt de rest vanzelf.
    lfint