Ga door naar belangrijkste inhoud
Ontdek

Vind een nieuwe favoriet voor je skincare routine

Vind een nieuwe favoriet voor je skincare routine
Anne
Schrijver en Expert4 jaar geleden
View Anne's profile

Wil je een nieuw skincare apparaat testen, maar weet je niet welke je moet kiezen? Of wil je de perfecte effectieve scrub, vochtinbrengende crème of gezichtsreiniger vinden? Hieronder hebben we een aantal skincare favorieten waar onze klanten geen genoeg van kunnen krijgen onder elkaar gezet.

Skincare apparaten

FOREO LUNA™ Play Facial Cleansing Brush

Als je je huid mooi wilt houden in het weekend of op vakantie, is de FOREO LUNA™ Play Facial Cleansing Brush perfect! Deze reismaat kan 100 keer gebruikt worden voordat 'ie opgelaadt hoeft te worden. Het apparaat is ontworpen om in één minuut een professionele reiniging en een helderdere huid te bieden. Geschikt voor alle huidtypen.

Tripollar STOP™ Facial Skin Renewal

TriPollar STOP™ Facial Skin Renewal is geschikt voor iedereen die huidveroudering wil tegengaan. Dit niet-invasieve anti-verouderingssysteem is ontworpen om thuis te worden gebruikt. Het apparaat helpt de collageen- en elastinevezels te regenereren om de huid van het gezicht, de nek en de handen strakker en gladder te maken.

NuFACE Mini Facial Toning Device

Wil je je huid een lift geven? Ervaar thuis een facelift met het NuFACE Mini Facial Toning Device, een innovatief apparaat dat microstroom technologie gebruikt om het uiterlijk van de huid te liften en contouren. Het resultaat is een verbeterde gezichtscontour en huidtint, evenals verminderde rimpels over de kaaklijn, wangen en voorhoofd. Gebruik 5 dagen per week gedurende 60 dagen. Na 60 dagen kunt u dit terugbrengen tot 3 dagen per week.

Scrubs

Pestle & Mortar Exfoliator

Revitaliseer en vernieuw je huid met de Pestle & Mortar Exfoliator, een exfoliërende scrub op basis van glycolzuur die het uiterlijk van uw huid verfijnt. Deze peeling bevat glycolzuur en een cocktail van ingrediënten om dode huidscellen van het huidoppervlak zonder irritatie te verwijderen. Extracten van madelief en groene thee helpen poriën, fijne lijntjes, gladheid en ongelijke pigmentatie bovendien tegen te gaan. Geschikt voor alle huidtypen.

Filorga Scrub & Detox Intense Purity Foam Exfoliator

Blaas je doffe huid nieuwe leven in met de Filorga Scrub & Detox Intense Purity Foam Exfoliator. Deze formule is ontworpen om in slechts 5 minuten een helderdere en zachtere huid te onthullen en bevat zowel scrubdeeltjes als enzymatische peeling om ervoor te zorgen dat dode huidcellen worden verwijderd. Dit product combineert vulkanische microsferen die dode huid verwijderen, evenals ontgiftende polyfenolen en actieve kool om diep in de poriën te exfoliëren.

Maskers en gezichtsreinigers

ESPA Cleansing Mask

ESPA Cleansing Mask is een diepreinigend, mineraalrijk kleimasker met kaolienklei en rozengeranium dat overtollige olie en onzuiverheden helpt tegen te gaan. Dit product bevat ook benzoë dat zorgt voor voeding, terwijl kalmerende roos en marshmallow je huid verzachten en kalmeren. Geschikt voor alle huidtypen, vooral gevoelige, vette en gecombineerde huid.

Antipodes Aura Manuka Honey Mask

Antipodes Aura Manuka Honey Mask bevat een formule die een traditionele remedie is geweest voor de Maori-bevolking van Nieuw-Zeeland. De antibacteriële manuka-honing is verrijkt met geuren van vanille en mandarijn voor een verfrissend gevoel. Het masker geeft een vochtboost en antioxidanten terwijl het intensief reinigt en een superzachte teint geeft. Geschikt voor de meeste huidtypen, vooral voor acne gevoelige huid.

Crèmes en serums

Perricone MD Essential Fx Acyl-Glutathione Rejuvenating Moisturizer

Perricone MD Essential Fx Acyl-Glutathione Rejuvenating Moisturizer is een hydraterende crème met voedende ingrediënten en een rijke, fluweelachtige textuur. Dit product bevat een krachtige antioxidant die snel wordt geabsorbeerd, bovendien biedt de formule anti-aging en ontstekingsremmende voordelen. Last but not least is deze crème verrijkt met een vitamine F-mengsel dat zorgt voor intensieve hydratatie en het tegengaan van rimpels en fijne lijntjes. Meest geschikt voor de droge huid.

Ecooking Vitamin A Firming Serum in Capsules

Ga tekenen van veroudering tegen met Vitamine A Firming Serum in Capsules van het Deense huidverzorgingsmerk Ecooking. Elke capsule bevat een enkele dosis serum voor alle huidtypen. De retinol-stimulerende formule biedt een gladmakend en verstevigend effect om fijne lijntjes rond de ogen en mond te minimaliseren en puistjes en pigmentatie tegen te gaan.

Bekijk ons volledige assortiment aan skincare.

Anne
Schrijver en Expert
View Anne's profile
Sinds een aantal jaar heeft Anne een fascinatie voor alles wat met huidverzorging te maken heeft. Van de nieuwste technologieën van FOREO tot ouderwetse body brushes, alles is het waard om eens te proberen. Haar interesse komt voort uit de overtuiging dat een goede look begint bij een mooie huid; wanneer je huid op z'n best is, komt de rest vanzelf.
lfint