Ga door naar belangrijkste inhoud
Ontdek

Ontdek de Royal Beauty Box 2020

Ontdek de Royal Beauty Box 2020
Priscilla
Schrijver en Expert4 jaar geleden
View Priscilla's profile

Met trots presenteert lookfantastic Nederland: The Royal Box. The Royal Box is de allereerste lookfantastic limited edition Beauty Box die exclusief wordt uitgebracht voor de Nederlandse klanten van lookfantastic. Ten ere van Koningsdag hebben wij deze gouden premium box gecreëerd met 6 luxueuze producten voor een royale beauty routine van top tot teen ter waarde van €230. Deze box is niet alleen leuk voor Koningsdag maar ook super leuk als moedersdag cadeau!

Deze box is te koop voor €65 én krijg je nog eens €10 korting als je abonneert op een 3, 6 of 12 maanden lookfantastic Beauty Box met code: ROYALBB. Ben je al abonnee? Dan heb je deze korting en een speciale code via email ontvangen!

Welke producten kun je verwachten in deze exclusieve box? Lees snel verder!

Foto van debbiezwiers.nl

*SPOILER ALERT*

FOREO LUNA™ Play - Pink

T.w.v. €40

Dit product moesten wij in onze box hebben! De FOREO LUNA™ Play reinigt je huid op een zeer effectieve wijze. Door de T-Sonic™-pulsaties wordt er tot 99,5% meer vuil en olie, dode huidcellen en make-up-resten verwijderd. Het formaat is lekker compact (zo groot als een wattenschijfje) en is het perfect als je nog kennis wilt maken met FOREO.

Doctor's Formula - Ampoule Brighten Up

T.w.v. €70

Deze kit bestaat uit 7 ampullen gevuld met actieve ingrediënten die je huid voorzien van een flinke opkikker. De ampullen bevatten een combinatie van plantaardige extracten die je huid hydrateren, verhelderen en hyperpigmentatie vervagen. Gebruik één ampul per dag en na een week ziet je huid er zo stralend en egaal uit dat de complimentjes je vast om de oren zullen vliegen, kan niet anders!

The royal treatment that everyone deserves

ESPA Bergamot & Jasmine Hand, Bath & Shower Gel 250ml

T.w.v. €24

Dit product mocht ook niet ontbreken in de Royal Box want het is één van ESPA's bestsellers en speciaal voor deze box geproduceerd. De zeepvrije formule is extra mild voor de huid en van de geur waan je je in een mediterraans paradijs. Goed te gebruiken als hand-, bad- of douchegel!

*Foto in het brochure klopt niet maar je ontvangt het juiste product!

Rodial Vitamine C Brightening Cleanser 135ml

T.w.v. €45

De Rodial White C Brightening Cleanser is een verhelderend reinigingsproduct. Niet alleen maakt het je huid grondig schoon, de toevoeging van vitamine C zorgt ook nog eens voor een stralende en egale huid. Deze cleanser is een echte 'wake-up call' voor je huid!

Christophe Robin Anti-Frizz Rescue Milk with Shea Butter 150ml

T.w.v. €30

Pluizig haar wordt verleden tijd met dit product! Deze spray bevat geen parfum, alcohol of siliconen en bestaat voor 99% uit natuurlijke ingredienten, en is dus extra mild voor je haar.

thisworks Deep Sleep Pillow Spray 75ml

T.w.v. €23

Moeilijkheden met slapeloosheid of heb je een drukke dag achter de rug? Je kunt gegarandeerd een ontspannende en diepe nachtrust verwachten met thisworks Deep Sleep Pillow Spray. Deze spray is heeft ontspannende oliën zoals lavender, kamille & ho-hout voor de ultieme nachtrust.

 

 

Priscilla
Schrijver en Expert
View Priscilla's profile
lfint