Ga door naar belangrijkste inhoud
Ontdek

Ontdek de lookfantastic Maart Beauty Box 2020

Ontdek de lookfantastic Maart Beauty Box 2020
Anne
Schrijver en Expert4 jaar geleden
View Anne's profile
Voel je geïnspireerd, empowered en zelfverzekerd…

Onze 'Unconstricted' Maart Beauty Box is gevuld met 6 vakkundig samengestelde producten die je helpen de beste versie van jezelf te laten voelen. Plus, met Internationale Vrouwendag om de hoek, zit er een extra speciale traktatie in de box van deze maand, speciaal voor jou!

De box van deze maand is meer dan €88 waard en bevat onze Beauty Box ‘Edit’ - exclusief voor abonnees, gevuld met tips, tricks en de nieuwste schoonheidstrends die je het hele seizoen nodig hebt.

Maart Beauty Box
*Spoiler Alert!*

We kunnen exclusief onthullen dat alle abonnees de Rodial Bee Venom Cleansing Balm en een Rituals Shower Oil zullen ontvangen in de doos van deze maand!

Rodial Bee Venom Cleansing Balm – ter waarde van €15

Breng gezichtsreiniging naar een hoger niveau met deze Rodial reinigingsbalsem. Huidverhelderend en geformuleerd met Bee Venom - een wonder tegen veroudering dat fijne lijntjes en rimpels opvult.

Rituals The Ritual of Ayurveda Shower Oil – ter waarde van €6

Omhul jezelf met de heerlijke geur van Indiase roos en zoete amandelolie in deze Rituals doucheolie, dit product maakt je huid zijdezacht en laat de geest volledig tot rust komen.

Hoe krijg je de Maart Beauty Box in handen?

Als je al bent geabonneerd, hoef je je geen zorgen te maken, je Maart Beauty Box wordt binnenkort bij je thuis bezorgd. Als je nog niet bent geabonneerd, waar wacht je dan nog op?

Meld je vandaag nog aan en verwen jezelf elke maand met fantastische producten!

Anne
Schrijver en Expert
View Anne's profile
Sinds een aantal jaar heeft Anne een fascinatie voor alles wat met huidverzorging te maken heeft. Van de nieuwste technologieën van FOREO tot ouderwetse body brushes, alles is het waard om eens te proberen. Haar interesse komt voort uit de overtuiging dat een goede look begint bij een mooie huid; wanneer je huid op z'n best is, komt de rest vanzelf.
lfint