Ga door naar belangrijkste inhoud
Ontdek

Hoe gebruik je Olaplex?

Hoe gebruik je Olaplex?
Anne
Schrijver en Expert4 jaar geleden
View Anne's profile

Olaplex, één van de grootste onafhankelijke haarverzorgingsmerken ter wereld, zijn experts in het behandelen van beschadigd haar. Hun chemisch samengestelde behandelingen werken op moleculair niveau om gebroken haarverbindingen te herstellen die door alle soorten schade zijn veroorzaakt. Hun assortiment biedt een 5-staps routine die is ontworpen voor alle haartypes. Deze routine brengt je haar weer tot leven door het te versterken en beschermen tegen verdere schade. We hebben elk product apart onder elkaar gezet voor een volledige Olaplex-routine. Lees verder om meer te weten te komen over de transformerende voordelen van elk product, hoe ze werken en waarom ze in je badkamer zouden moeten staan!

No.3 Hair Perfector

De wereldwijde bestseller van het merk, de No.3 Hair Perfector, is een thuisbehandeling die een geconcentreerde dosis van hun wetenschappelijk geformuleerde blend biedt. De behandeling helpt gebroken haarlokken opnieuw op te bouwen en het haar te versterken zodat het er gezonder en zachter uitziet en aanvoelt. Gebruik de behandeling op vochtig, handdoekdroog haar, breng het van wortel tot punt aan en kam het vervolgens door om het gelijkmatig te verdelen. Laat de behandeling minimaal tien minuten intrekken en was daarna uit met shampoo en conditioner.

Gebruik: Wekelijks.

No.4 Bond Maintenance Shampoo

Voor de beste, gezondste resultaten, was je je No.3 behandeling uit met de No.4 Bond Maintenance Shampoo.De zorgvuldig pH-gebalanceerde formule voedt en herstelt eventuele schade om het haar gemakkelijker te behandelen en vrij te maken van knopen en gespleten punten.De shampoo is geschikt voor alle haartypes, inclusief gekleurd haar. Daarnaast is het bewezen dat de formule extreem beschadigd haar versterkt, terwijl het het haar en de hoofdhuid tegelijkertijd reinigt van vuil en onzuiverheden.

Gebruik: Dagelijks / elke wasbeurt.

No.5 Bond Maintenance Conditioner

Volg je shampoo met de No.5 Bond Maintenance om de haarzakjes diep te hydrateren en een glanzender, vollere finish te creëren. Met dezelfde formule als in al hun revolutionaire producten, helpt de conditioner schade te herstellen en maakt het haar beter handelbaar en gemakkelijker te stylen na het wassen. De Bond Maintenance werkt ook om de kleur te behouden zodat het haar er glanzender en levendiger uitziet. Breng de conditioner overal op het haar aan, ook op de hoofdhuid, en laat het vervolgens drie minuten intrekken voordat je het uitspoelt.

Gebruik: Dagelijks / elke wasbeurt.

No.6 Bond Smoother

Breng na het wassen de No.6 Bond Smoother aan op vochtig of droog haar, met meer aandacht voor de middellange lengtes en punten. Deze leave-in-behandeling is ontworpen om het haar te beschermen tegen dagelijkse schadelijke invloeden van buitenaf, inclusief hitte en chemicaliën, waardoor het ideaal is voor gebruik vóór het föhnen of warmtestyling. De formule hydrateert en verzacht om knopen tegen te gaan, zonder het haar te verzwaren of vettig te maken.

Gebruik: Na elke wasbeurt (product blijft tot 72 uur zitten zonder te wassen).

No.7 Bonding Oil

Voeg een ongeëvenaarde glans toe aan je lokken met de No.7 Bonding behandeling als laatste stap in je haarverzorgingsroutine. De sterk geconcentreerde olie biedt een laatste barrière van bescherming en reparatie voor beschadigd haar voor het stylen en biedt hittebescherming tot 450°. De gewichtloze formule helpt het haar glad en merkbaar zachter te maken. Verwarm slechts een kleine druppel met je vingers en breng aan van wortel tot punt.

Gebruik: Dagelijks te gebruiken.

Kende je het merk nog niet? Probeer dan één van hun bundels om erachter te komen waarom ze één van de meest geliefde haarverzorgingsmerken zijn van zowel stylisten als consumenten.

Shop hier het hele Olaplex assortiment op lookfantastic.

Anne
Schrijver en Expert
View Anne's profile
Sinds een aantal jaar heeft Anne een fascinatie voor alles wat met huidverzorging te maken heeft. Van de nieuwste technologieën van FOREO tot ouderwetse body brushes, alles is het waard om eens te proberen. Haar interesse komt voort uit de overtuiging dat een goede look begint bij een mooie huid; wanneer je huid op z'n best is, komt de rest vanzelf.
lfint