Ga door naar belangrijkste inhoud
Ontdek

De Black Friday editie van de Beauty Box 2019

De Black Friday editie van de Beauty Box 2019
Anne
Schrijver en Expert4 jaar geleden
View Anne's profile

Speciaal voor Black Friday hebben we dit jaar een luxe Beauty Box samengesteld. De box is gevuld met 10 van onze bestverkochte producten van populaire merken als Pixi, Ciaté en Eve Lom. Je kan 'm nu bestellen voor maar €30, wat betekent dat je wel €110 bespaard!

Wil jij jezelf niet alleen tijdens Black Friday, maar elke maand verwennen? Dat kan. Door je te abonneren op de Beauty Box ontvang je elke maand een stel heerlijke producten in huis, je ontvangt 'm maandelijks al vanaf €15,50.

Ben jij al een Beauty Box abonnee? In dat geval kan je onze Black Friday box nu bestellen met korting. Waar wacht je nog op?

Hieronder hebben we alle producten uit de Black Friday editie van de lookfantastic Beauty Box voor je onder elkaar gezet.

Luxie 504 Large Angled Brush

Deze luxe make-up kwast is geschikt voor zowel poeder, blush als bronzer en is dan ook de perfecte aanvulling voor je make-up tasje. De synthetische haren van de kwast zijn van hoogwaardige kwaliteit en maken in combinatie met het roze en rosé gouden handvat de ideale make-up kwast.

Dr Dennis Gross Skincare Alpha Beta Exfoliating Moisturiser (15ml)

Dit product bevat Squalane, Ceramides en Chinese Foxglove, deze bestanddelen staan erom bekend je huid op natuurlijke wijze te hydrateren en soepel en stralend te houden. De formule is bovendien verrijkt met zeven Alpha Beta ® zuren om dode huidcellen te verwijderen en poriën, fijne lijntjes en rimpels te vernieuwen.

Eve Lom Cleanser (8ml) and Cloth

Wist je dat Vogue deze cleanser heeft bestempeld als beste cleanser van de wereld? Genoeg reden om 'm heel snel te proberen dus! Dit product is geschikt voor alle huidtypen doordat het je gezicht grondig reinigt zonder je huid uit te drogen. Masseer de cleanser op een droge huid, verwijder vervolgens met het bijgeleverde doekje en klaar!

Ciaté London Glow-To Highlighter (Celestial of Solstice)

Deze highlighter is perfect voor het creëren van die perfecte glow. De gewichtsloze formule blijft de hele dag zitten, zodat je de hele dag door straalt.

We Are Paradoxx Hangover Hair Elixir (15ml)

De haarolie van We Are Paradoxx herstelt de glans van je haar en herstelt pluizige lokken. De formule is te gebruiken als leave-in treatment op droog, nat of handdoekdroog haar. Deze olie is bovendien cruelty free, vegan én biologisch.

Pixi Shea Butter Lip Balm (Scarlet Sorbet)

Tijdens de wintermaanden is het belangrijk om je lippen geydrateerd te houden, zodat ze niet droog of schraal worden. Deze lippenbalsem van Pixi verzorgt je lippen en bevat tegelijkertijd een subtiele rode tint. Op deze manier zijn je lippen niet alleen zacht en gevoed, maar zie je er ook nog eens stralend uit.

Eyeko Eye Do Eyeliner

Of je nou voor een wing of een dun lijntje gaat, deze eyeliner kan het allemaal. Dankzij de precieze punt creëer je moeiteloos elke look die jij in gedachten hebt. Last but not least is deze eyeliner ook nog eens waterproof, wat wil je nog meer?

Seoulista Beauty Charcoal Mask

Dit product is geïnspireerd door Koreaanse beauty en geeft een diepe reiniging van de poriën in slechts 20 minuten. Het masker is ontworpen met Bio-Cellulose-technologie om de huid te voorzien van krachtige ingrediënten voor onmiddellijk zichtbare resultaten.

Naobay Radiance Body Lotion (250ml)

Heb jij last van een droge huid in de winter? Maak je dan geen zorgen, onze Black Friday Beauty Box bevat de Radiance Body Lotion van Naobay. Dit product voedt je huid intensief en hydrateert tot wel 24 uur lang. Meer heb je niet nodig in de koude wintermaanden.

Crystal Clear 10 Minute Glow (10ml)

Om je huid wekelijks te onderhouden kan je dit heerlijke peel-off masker gebruiken. Het masker is verrijkt met papaya extracten en limoen om je huid intensief te kunnen reinigen, hydrateren en herstellen.

Anne
Schrijver en Expert
View Anne's profile
Sinds een aantal jaar heeft Anne een fascinatie voor alles wat met huidverzorging te maken heeft. Van de nieuwste technologieën van FOREO tot ouderwetse body brushes, alles is het waard om eens te proberen. Haar interesse komt voort uit de overtuiging dat een goede look begint bij een mooie huid; wanneer je huid op z'n best is, komt de rest vanzelf.
lfint